Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, manglet litt på service”
Anmeldelse av Det Gule Galleriet

Det Gule Galleriet
Vurdert som nr. 13 av 48 Restauranter i Larvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020

Jeg og min mann bestilte en pizza her denne sommeren. Etter å ha speidet etter bord ute i solen en stund, satte vi oss ved et bord inne. Menyene gikk jeg og spurte etter i baren, men bestillingen gjorde vi via app. Kjedelig at denne er begrenset til å bare gjelde pizzabestilling og drikke. Det var en god atmosfære, men ingen av servitørene fulgte oss opp.
Da vi omsider fikk pizzaen vår spurte vi om å få litt vann. Det fikk vi, men ingen spørsmål om vi trengte bestikk til pizzaen. Det endte med at du spiste med hendene, for vi kunne ikke finne bestikk og det var sjeldent vi fikk øye på en servitør vi kunne spørre.
Jeg velger å tro atvi var unntaket, for jeg kunne se at alle de andre gjestene hadde fått både serviett, bestikk og drikke.

Pizzaen vår var helt nydelig og vi fikk den spesielt tilpasset våre behov.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Janne_Merete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 105 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig sted med bra mat og drikke. Egnet for både frokost, lønsj og middag. En litt begrenset barnemeny

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Forarsveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Store barnepizza og bugnende rekesmørbrød og chevresalat smakte fortreffelig! Rask servering til tross for mye folk. Skikkelig «value for money».

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, joart846
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Lang kø og full restaurant når vi kom i 6-tiden.Fikk beskjed om at de ikke hadde kapasitet til å hjelpe oss med et bord ute når det ble ledig og Pizza ville ta ca.1 time å lage.De var tom for ingredienser til pastarettene.Ansette flere?Større pizzaovn?
BEDRE HYGIENE!!!Når pizzaen kom hadde den fått seg et skikkelig trøkk,så halvspist ut.Fikk en ny fin pizza etter 15 min.Hvitvinen var delig og kald,stedet hyggelig.De ansatte også,men tenker de har mye å tjene på å skjerpe bisnissmodellen sin.Dårlig hygiene,fikk øl m lebestiftmerke,doene så skitne ut.Ikkebra i disse koronatider.Vinner på sjarmen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingridsO3635JS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

Hyggelig atmosfære og nydelig mat. Pizze på italiensk vis. Absolutt et godt valg om du tar turen til Stavern.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Benedikte J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det Gule Galleriet, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Det Gule Galleriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din