Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god pizza, dårlig service”
Anmeldelse av Det Gule Galleriet

Det Gule Galleriet
Vurdert som nr. 13 av 45 Restauranter i Larvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza, pasta var langt under par og dessverre var hun i baren arrogant og nedlatende. Sitter igjen skuffet.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, tiderskat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 108 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Satt ute langs husveggen i skygge av tre og koste oss med stort flott rekesmørebrød og kallt vittvin i glasset. Enkelt og koselig, tror man skal ha app for å velge bord enligt litt sint ansatt inne i baren.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, anette696
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Jeg og min mann bestilte en pizza her denne sommeren. Etter å ha speidet etter bord ute i solen en stund, satte vi oss ved et bord inne. Menyene gikk jeg og spurte etter i baren, men bestillingen gjorde vi via app. Kjedelig at denne er begrenset til å bare gjelde pizzabestilling og drikke. Det var en god atmosfære, men ingen av servitørene fulgte oss opp.
Da vi omsider fikk pizzaen vår spurte vi om å få litt vann. Det fikk vi, men ingen spørsmål om vi trengte bestikk til pizzaen. Det endte med at du spiste med hendene, for vi kunne ikke finne bestikk og det var sjeldent vi fikk øye på en servitør vi kunne spørre.
Jeg velger å tro atvi var unntaket, for jeg kunne se at alle de andre gjestene hadde fått både serviett, bestikk og drikke.

Pizzaen vår var helt nydelig og vi fikk den spesielt tilpasset våre behov.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Janne_Merete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig sted med bra mat og drikke. Egnet for både frokost, lønsj og middag. En litt begrenset barnemeny

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Forarsveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Store barnepizza og bugnende rekesmørbrød og chevresalat smakte fortreffelig! Rask servering til tross for mye folk. Skikkelig «value for money».

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, joart846
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det Gule Galleriet, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Det Gule Galleriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din