En fantastisk fin familiepark for små og litt større barn. Mange forskjellige aktiviteter over hele... les mer
Vi har vært i denne parken flere ganger og den blir bedre for hvert år. Dette vil jeg si er en litt... les mer
Foldvik Familiepark kan virkelig anbefales for de fleste. Under kr 300,- i inngangspenger pr person uansett alder, er ikke noe å si på. Her er alle aktiviteter gratis inne i parken, og man kan til og med nyte medbrakt mat og drikke. Gassgriller står til fri disposisjon. Velger man å kjøpe mat i parken, så er det under kr 100,- for det meste - unntatt stor pizza, som ligger på ca kr 200. Store og gode hamburgere/kyllingburgere og helt OK pizza.
Vi kjøpte Soft is til kr 30,- inkl strøssel - og da snakker vi STOR soft is !!!
Mange gøye aktiviteter for barn, og her er både kaniner som man får klappe, geiter, esel, ponnier, kalver som man også får hjelpe til å gi flaske, lama, griser, høns osv...
Vi hadde med 3 barn i alderen 3-4 år, som storkoste seg !
Kjempehyggelige ungdommer som jobber her !
Rent og ryddig på toalettene.
Eneste minuset vi kan trekke frem, er at showet med Foffa & co, var slutt for sesongen. Plasteret på såret var at Foffa kom og hilste på, og gav klemmer til de barna som ville ha det.
Hei,
Så utrolig hyggelig å høre, det setter vi stor pris på 😊 Koselig å høre at dere hadde en så fin dag 😊 Ja, teateret spilles kun i høysesong dessverre. Ha en fin sommer videre og velkommen tilbake 😊
Mvh Helene Foldvik
Store omgivelser som gir god plass til opplevelser uten å virke for store. Du føler deg velkommen! Dette er gøy for liten og stor. God service!
Hei,
Så hyggelig å høre, det setter vi stor pris på 😊
Mvh Helene Foldvik
Kjempekoselig tur til Foldvik med barnebarnet på 1,5 år. Både han og vi koste oss masse. Vannparken var helt knall for lillemann. Anbefales!
Hei,
Så hyggelig å høre, det setter vi virkelig pris på :-) Ha en fin sommer videre og velkommen tilbake :-)
mvh
Helene
Dette var en fantastisk fin park. Oversiktlig og passe stor. Grei inngangspris og fine priser på mat og drikke. Passer for barn mellom 0 til 10 år. Hit skal vi garantert tilbake.
Hei,
Så hyggelig å høre 😊 Det setter vi stor pris på 😊 Velkommen tilbake og ha en fin sommer videre 🌞
Mvh Helene Foldvik
Det er en helt topp park for barne familier( barn på 2 og 5 år), vil tru att etter barn har fylt 11-12 år kan bli litt kjedelig.
Masse fine leker, nærhet til dyr og fornuftig pris nivå på mat og is..
Kommer garantert tilbake 🙂
Hei,
Så hyggelig at dere har hatt en fin dag og takk for koselig omtale 😊 Ha en fin sommer videre og velkommen tilbake 😊
Mvh Helene Foldvik
Vi var to familier med barn på 2, 4 og 8 år som besøkte Foldvik. Vi hadde en veldig fin dag og både små og store var fornøyde med parken. Parken er velholdt og det er mye tumleplass, så vi fikk ikke følelsen av at det var fullt selvom det var mange besøkende.
Aktivitetstilbudet er bra og det var mye å gjøre for både 2 åringen og 8 åringene. Jeg tenker at parken passer for barn opp til ca. 10-12 år.
Stort pluss for at det tilbys triller slik at vi lett kan ha med oss piknikkurv ++, og at der er gassgriller som kan benyttes (gratis) flere steder i parken.
Et lite minus for at maten som kan kjøpes stort sett er junkfood og godteri. Det kunne gjort seg med feks en smoothie-bar med fersk smoothie og fersk oppskåret frukt.
Teaterstykket som ble vist var vel ingen av oss voksne spesielt imponert over (hadde gjort seg med litt profesjonell manus-assistanse), men barna så ut til å like det 😊
Takk for en fin dag!!
Hei,
Så hyggelig å høre, det setter vi stor pris på 😊 Vi tar med oss tilbakemeldingene dine når vi evaluerer til høsten 👍 Ha en fin sommer videre og velkommen tilbake 😊