Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Reise til Danmark

Dette er en flott måte og komme seg over Skagerak på. Turen fra Larvik til Hirtshals, tar 3 t og 45... les mer

Anmeldt 6. juni 2019
th0maseddy
,
Larvik, Norge
via mobile enheter
God mat og hyggelig betjening

De fleste kjenner vel til den gode gamle Harryturen, men det er veldig hyggelig. Vi... les mer

Anmeldt 25. mars 2019
Roger C
,
Skien, Norge
via mobile enheter
Les alle 325 anmeldelsene
  
Anmeldelser (325)
Filtrer anmeldelser
325 resultater
Vurdering fra reisende
108
134
40
21
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
134
40
21
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 325 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Tok båten for å komme til Danmark. Ok innsjekk i Larvik. Hadde frukostbuffé i restauranten Catch me if You can. Veldig fint å få beholde plassen sin. Maten på frukostbuffeen var ikkje god. Brød, pannekaker o.l smakte vondt. Ikkje ein gong barna greidde å ete brødmaten.
Heimreisa: Kaotisk innsjekk i Hirtshals. Dårlig merka kvar bilane skal køyre. Hadde lunsjbuffé på heimreisa. Denne var nydelig, og kan absolutt anbefales Avkøyring i Larvik var kaotisk. Alle skulle gjennom ei sluse etter tollen. Tok nesten ein time ekstra før vi kom oss til første lyskryss i Larvik (i og med at vi hadde 9 timer å køyre etter at vi hadde kjørt av båten, var dette ein unødvendig time).

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 664siljer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Dette er en flott måte å ta seg til og fra Danmark på. Innkjørselen i Larvik var fin.
Ombord kjøring gikk rask og knirkefritt.
Restaurantene er flotte selv om prisen er noe i det stiveste laget. Spesielt gjelder det lunch bordet. En noe bedre differensiering prismessig på alder ville vært flott.
Taxfree området både på mat og andre ting var greie.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, SveinerikA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Dette er en flott måte og komme seg over Skagerak på. Turen fra Larvik til Hirtshals, tar 3 t og 45 min. Båten er i god stand, og reisen blir derfor helt grei. Tatt denne turen maaange ganger, og er like fornøyd vær gang.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, th0maseddy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Vi ønsket å besøke Skagen i Danmark, og valgte å ta Superspeed2 fra Larvik til Hirtshals (avgang 17.30), med retur av samme ferge hjem igjen. Innsjekkingen i Larvik var helt utmerket, men det ble en lang og kjedelig
ventetid på kaien etterpå (ferga var i tillegg forsinket). Vi hadde forhåndsbestilt middag i buffe restauranten, så det var bare å gå rett opp i restauranten, men selv om maten var klar, og vi kunne forsyne oss, var det ikke lov å ta øl eller vin (litt rart). Restauranten var bare halvfull så det var godt med plass. Maten var helt grei og det ble fylt opp hele tiden. Det var stille og rolig på overfarten, så det ble en grei tur. Returen fra Danmark (avgang 12.15), ble en helt annen opplevelse. Allerede ved innsjekking var det kaos, da de hadde innsjekk til to ferger på samme sted til samme tid. Vi hadde også nå forhåndsbestilt mat, men denne gangen var restauranten full, og det var mange barn. Nå kunne vi forsyne oss med øl og vin med en gang, men det var kaotisk i restauranten, og mye skrik og skrål. Vi bestemte oss for å vente litt med å spise, og ruslet isteden litt rundt på fergen. Men det var ikke så hyggelig, da vi nesten snublet i folk som satt eller lå å sov på gulvet overalt. Vi velger nok ikke denne avgangen ved neste tur.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, 769karlf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2019

Vi tok Color Magic til Kiel i april og hadde en fantastisk tur. 4-5 meter bølger merkes ikke på denne båten, og da vi hadde lugar på 11 dekk var det ingen form for motor ea støy.
Anbefaler å bestille minst utvendig 4 xxxx lugar, selv om minibarutvalget var litt skuffende, har da bla frokost og wifi inkl.
Nydelig middag og frokost i a la carte restauranten, og vi vil takke Hanna? (jobber normalt på søsterskipet) fra Arendal for utmerket service. Ellers veldig hyggelig viewbar på 15 dekk, samt italiensk restaurant, hvor man desverre ikke kan bestille bord.

Dato for opplevelse: april 2019
2  Takk, thomasMandal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser