Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Reise til Danmark

Dette er en flott måte og komme seg over Skagerak på. Turen fra Larvik til Hirtshals, tar 3 t og 45... les mer

Anmeldt 6. juni 2019
th0maseddy
,
Larvik, Norge
via mobile enheter
Flott tur, men styr unna buffeten!

Denne turen mellom Oslo og Kiel er vanligvis veldig hyggelig. Maten er jamt over god, og servicen i... les mer

Anmeldt 4 uker siden
65kjellb
Les alle 339 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (339)
Filtrer anmeldelser
339 resultater
Vurdering fra reisende
112
137
42
22
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
112
137
42
22
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 339 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Helt topp. Veldig fornøyd med Color Line! Hyggelige turer over sjøen både til Sverige, Danmark og Tyskland. Anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, phynxz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok båten hjem til Norge fra Danmark.
Bestilte med buffet (som ga oss fast plass med bord over hele overfarten)
Verdt hver eneste krone.

Superenkel unnsjekk
God mat
Hyggelig betjening
Veldig god fokus på Corona-tiltak.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, YALLAMANN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Tok båten for å komme til Danmark. Ok innsjekk i Larvik. Hadde frukostbuffé i restauranten Catch me if You can. Veldig fint å få beholde plassen sin. Maten på frukostbuffeen var ikkje god. Brød, pannekaker o.l smakte vondt. Ikkje ein gong barna greidde å ete brødmaten.
Heimreisa: Kaotisk innsjekk i Hirtshals. Dårlig merka kvar bilane skal køyre. Hadde lunsjbuffé på heimreisa. Denne var nydelig, og kan absolutt anbefales Avkøyring i Larvik var kaotisk. Alle skulle gjennom ei sluse etter tollen. Tok nesten ein time ekstra før vi kom oss til første lyskryss i Larvik (i og med at vi hadde 9 timer å køyre etter at vi hadde kjørt av båten, var dette ein unødvendig time).

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 664siljer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Dette er en flott måte å ta seg til og fra Danmark på. Innkjørselen i Larvik var fin.
Ombord kjøring gikk rask og knirkefritt.
Restaurantene er flotte selv om prisen er noe i det stiveste laget. Spesielt gjelder det lunch bordet. En noe bedre differensiering prismessig på alder ville vært flott.
Taxfree området både på mat og andre ting var greie.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, SveinerikA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Dette er en flott måte og komme seg over Skagerak på. Turen fra Larvik til Hirtshals, tar 3 t og 45 min. Båten er i god stand, og reisen blir derfor helt grei. Tatt denne turen maaange ganger, og er like fornøyd vær gang.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, th0maseddy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser