“Bra mat”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Levering
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Jeg besøkte restauranten i forbindelse med en forretningsmiddag med 12 stk. Vi bestilte variert mat til bordet slik at alle kunne forsyne seg med det de foretrakk. Dette var absolutt en god opplevelse. Anbefaler stedet dersom du liker indisk mat.

1  Takk, GNystrand

Anmeldt 4. oktober 2018

Lå på hotell rett ved siden av og spiste her en fredagskveld. God mat og rask servering . Helt greit lokale. litt sent på kvelden så ikke så mye folk. Spiser gjerne igjen her

1  Takk, skaar
Anmeldt 30. september 2018

Vi fikk lyst til å prøve denne indiske restauranten i Larvik. Til en søndagsmiddag valgte vi Korma Lam og Korma biff ut fra et stort og omfattende menykart til absolutt overkommelige priser. Maten smakte aldeles fortreffelig, og vi ble positivt overrasket av kvaliteten på serveringen og servicen.
Til tross for at restaurantlokalene er relativt store, har man klart å få frem de intime omgivelsene på en fin måte. Vi kommer sikkert tilbake til nye retter senere.

k-privat

Takk, kprivat
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Vi var her og spiste, betjeningen var stresset og vi opplevde besøket som kaotisk.

Servitøren (anga seg som sjef) veltet stort glass rødvin over oss, ble kliss våt fra topp til bunn inkl. i sko.

Ble tilbudt nye klær, (virket sleip) men takket ja og slo meg til ro med det, og betalte måltidet med ca 100,- i avslag.

Dro tilbake til Kristiansand og eieren nekter og holde avtale.

Opphold på Farris bad, delvis ødelagt pga manglende «penskift».

Anbefaler ikke dette stedet, useriøs ledelse.

Sitter igjen med ødelagte klær til ca 2500,-.

3  Takk, glenne937
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Har er rikholdig meny med fornuftig priser.Særpreget lokale med Mix av norsk byggetradisjoner og indisk dekor. Dette kunne blitt fullstendig krasj, men det var stilig.Maten kom raskt og var akkurat passe sterk.Anbefales.

Takk, alfmagne

Reisende som så på Spiseriet, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!