Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indisk på sitt beste!”
Anmeldelse av Spiseriet

Spiseriet
Vurdert som nr. 6 av 48 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 15. januar 2019

Her får det mye mere enn god Indisk mat! Indisk øl, knall godt, absolutt mat med smak, styrke etter ønske.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, laksefiskern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (165)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4549 av 165 anmeldelser

Anmeldt 26. november 2018

Liker du indisk, eller kanskje du har lyst til å prøve det for første gang, da er valget lett :-) Spiseriet i Larvik ligger midt i et veikryss, men det er glemt så snart du er innenfor dørene til denne perlen av en restaurant. Meget hyggelig atmosfære, intimt, her er det godt å sitte å prate. Meget bra og hyggelig service og maten er bare helt nydelig. Denne må du bare prøve !

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Heidi Elise E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Valget i Larvik falt ned på Indisk denne kvelden og Spiseriet gir godt inntrykk.
Det ble mixed grill med stekt løk, sitron og paprika.
Velsmakende medium sterkt, noe alle fint liker.
Lite trafikk på en tirsdag, så det kom raskt mat på bordet fra en svært hyggelig betjening.
Liker du indisk, liker du Spiseriet, så ta deg en tur

Dato for besøk: november 2018
Takk, safetyguide1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Jeg besøkte restauranten i forbindelse med en forretningsmiddag med 12 stk. Vi bestilte variert mat til bordet slik at alle kunne forsyne seg med det de foretrakk. Dette var absolutt en god opplevelse. Anbefaler stedet dersom du liker indisk mat.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, GNystrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Lå på hotell rett ved siden av og spiste her en fredagskveld. God mat og rask servering . Helt greit lokale. litt sent på kvelden så ikke så mye folk. Spiser gjerne igjen her

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, skaar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spiseriet, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din