Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Min favoritt”
Anmeldelse av Spiseriet

Spiseriet
Vurdert som nr. 6 av 48 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Den restauranten jeg besøker desidert oftest i byen! Sjeldent jeg har hatt noe å utsette på maten her. Butter Chicken er helt nydelig. Skulle ønsker peshawari naan kom tilbake på menyen slik det var før, uten rosin.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Mathilde A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (163)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 163 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat. Indisk på sitt beste. God mat, sterk, spennende med indisk øl. Fantastisk dessert. Anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, thomasa606
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019

Her får det mye mere enn god Indisk mat! Indisk øl, knall godt, absolutt mat med smak, styrke etter ønske.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, laksefiskern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Liker du indisk, eller kanskje du har lyst til å prøve det for første gang, da er valget lett :-) Spiseriet i Larvik ligger midt i et veikryss, men det er glemt så snart du er innenfor dørene til denne perlen av en restaurant. Meget hyggelig atmosfære, intimt, her er det godt å sitte å prate. Meget bra og hyggelig service og maten er bare helt nydelig. Denne må du bare prøve !

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Heidi Elise E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Valget i Larvik falt ned på Indisk denne kvelden og Spiseriet gir godt inntrykk.
Det ble mixed grill med stekt løk, sitron og paprika.
Velsmakende medium sterkt, noe alle fint liker.
Lite trafikk på en tirsdag, så det kom raskt mat på bordet fra en svært hyggelig betjening.
Liker du indisk, liker du Spiseriet, så ta deg en tur

Dato for besøk: november 2018
Takk, safetyguide1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spiseriet, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din