Utrolig god mat, god atmosfære, indisk preget og hyggelig servitører! Rask med bestillingen! Anbefales.
38–42 av 189 anmeldelser
Fantastisk god mat! Flotte lokaler! God service og oppdaterte smittevernstiktak i en Korona-tid. Anbefales på det sterkeste!
Spiste der med familien, beste indiske har smakt noen gang og er bra pris! Vi hadde mango chicken, butter chicken og pølse og pomme frites.
Var innom for middag med familien. Måtte vente lenge på å bestille, ble oversett av servitøren ved forsøk på kontakt, gikk tilslutt selv til disken for å bestille. Fikk etter 1t15min maten, som var helt gjennomsnittlig. Ikke verdt å vente på med andre ord. Kommer ikke tilbake. Synd for hadde tro.
Her har de den beste indiske maten etter min mening! Anbefaler de fleste tandoori rettene, sausen er helt magisk og kjøttet er utrolig mørt uansett hvilken type du bestiller. Garlic nanbrød er godt ved siden av, og prisene er veldig bra. Betjeningen er vennlig og restauranten er innredet i indisk stil. Maten kommer også veldig raskt!
Velger denne indiske restauranten over noen andre, og kjører mer enn gjerne fra Sandefjord til Larvik for et måltid her.