Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Høyanbefalt indisk restaurant”
Anmeldelse av Spiseriet

Spiseriet
Vurdert som nr. 6 av 48 Restauranter i Larvik
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Høyanbefalt indisk restaurant i Larvik. Hyggelig interiør og god mat. Jeg kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ThomasJ1265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (174)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 174 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

En veldig hyggelig restaurant å komme til. Hyggelig atmosfære, hyggelige folk som jobbet der, og helt nydelig mat!! Anbefaler på det sterkeste! Jeg er en person som ikke tåler så sterk mat, men alle rettene kunne fås i 5 forskjellige sterkhetsgrader, og en mild for meg ble da helt nydelig, og fortsatt med masse smak! Anbefaler, de har noe til alle! Også pizza og biff og hamburger, til de som ikke ønsker indisk.⭐️⭐️ anbefaler spesielt mango chicken med nan brød, var den jeg spiste. Men alle jeg var med var super fornøyd og koste seg masse. Mye mat for pengene.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, selmashilleren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Vi var 2 familier på tur og alle hadde lyst på indisk, og setter pris på indisk mat. Vi bestilte Kingfisher øl som var veldig godt. Alle bestilte forskjellige retter, styrker og et utvalg nan brød. Alt var som vi bestilte og alt smakte veldig godt. Veldig oppmerksom servitør og hyggelig sted.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jens Petter S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og veldig god service ! Hadde med hund og det var ikke noe problem å få en skål med vann til hunden! Vi satt ute og nøt sommerkvelden ! Litt støy fra veien i perioder men overskygget ikke opplevelsen!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Roving59629848878
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2021 via mobile enheter

Vi var ute for første gang på lenge. Har ikke vært på Spiseriet før, men har hørt at de har god mat. Vi var seks stykker som spiste forskjellige ting. Fantastisk mat til rimelige priser. Gode viner i forhold til prisnivå. Kan absolutt anbefale å ta en tur på Spiseriet. Det blir ikke lenge til neste gang.

Dato for besøk: april 2021
Takk, 496magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Spiseriet, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.