Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, dårlig service.”
Anmeldelse av Spiseriet

Spiseriet
Vurdert som nr. 6 av 49 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Spiseriet i Larvik har god Indisk mat. Og dette har vært et sted man kommer tilbake til på grunn av nettopp dette.

Men servicen oppleves ikke bra.

Vi har hatt flere dårlige opplevelser rundt service her. En gjennomgående frekk holdning fra servitøren. Det gjelder rundt spørsmål man måtte ha rundt de forskjellige rettene, hvor man blir korrigert og ikke forklart ting på en høflig måte.

Derfor blir det lenge til neste besøk på grunn av dette.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, immanuelandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (175)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 176 anmeldelser

Anmeldt 31. august 2021

Helt herlig i kveld med en av eierene bak spakene✨. Vår favorittkokk jobbet ikke, men kveldens retter var himmelske og helt i toppskiktet i verden⭐️ Prøv sier jeg⭐️❤️

Dato for besøk: august 2021
Takk, VestfoldFracy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2021 via mobile enheter

Den beste maten noen gangnabobordet skryter vanvittig og vi også i dag var eieren servitør og maten var hiiiimelsk⭐️ beste noengang og vi har vært her ca 50-100 ganger de siste 6 år. Måååå prøves⭐️✨

Dato for besøk: august 2021
Takk, Resort25249158974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Høyanbefalt indisk restaurant i Larvik. Hyggelig interiør og god mat. Jeg kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ThomasJ1265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

En veldig hyggelig restaurant å komme til. Hyggelig atmosfære, hyggelige folk som jobbet der, og helt nydelig mat!! Anbefaler på det sterkeste! Jeg er en person som ikke tåler så sterk mat, men alle rettene kunne fås i 5 forskjellige sterkhetsgrader, og en mild for meg ble da helt nydelig, og fortsatt med masse smak! Anbefaler, de har noe til alle! Også pizza og biff og hamburger, til de som ikke ønsker indisk.⭐️⭐️ anbefaler spesielt mango chicken med nan brød, var den jeg spiste. Men alle jeg var med var super fornøyd og koste seg masse. Mye mat for pengene.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, selmashilleren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Spiseriet, så også på

Larvik, Larvik kommune
 
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Spiseriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.