Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjennomsnittlig”
Anmeldelse av China City Larvik

China City Larvik
Vurdert som nr. 4 av 47 Restauranter i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Maten var grei... litt masete servitør som var nesten litt plagsomt fram til vi "endelig" hadde valgt hovedretten. Hovedretten ble ikke servert samtidig og kona mi som gjerne ville spise sammen med meg måtte spise lunka mat... de irriterende og høylytte folk som satt 3 bord lenger bort kan selvfølgelig ikke personalet noe for, men jeg hadde ønsket at servitøren etter å ble spurt om hun hadde lyst på trekant hadde håndtert situasjonen og fått disse gjester til å roe seg litt ned...

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 424christiann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 190 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020

Etter en lang dag i park med familie så vi frem til god kinamat. Dessverre var det ingen av oss som var fornøyd med maten til tross for at vi alle hadde bestilt ulike retter.
Det manglet smak, og det var lite grønnsaker. Nudlene smakte røkt, sausene smakte lite (min minnet om smaken av kjøttkakesaus, men det er en veldig subjektiv vurdering).
Lite forståelse fra kjøkkenet når vi nevnte misnøyen.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Janne_Merete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Så mye god mat og de to damene som serverte oss var utrolig koselige. Alt vi bestilte smakte kjempegodt og det var digre posjoner også.
Kommer vi tilbake til Larvik, stopper vi garantert her igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, annev79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig mat i koselige omgivelser. De tok smittevernsrutinene på alvor med hygiene både i restaurant og toaletter. Rask og hyggelig service.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, mayhildet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Fint sted, rask og god service, men maten smakte ingen ting, til og med wontonsuppen smakte bare varmt vann. Maten kom raskt og var varm. All mat manglet krydder og garnityr. Vårrullen var den største jeg har sett, men inneholdt bare kål og kjøttdeig, intet annet. Eneste tilbehør var industriell søt chilisaus. Det kan virke som om maten er tilpasset kjedelige norske ganer. Meget overrasket over anmeldelsene av stedet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, nickfromnorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China City Larvik, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i China City Larvik? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din