“Hadde en kjempebra opplevelse her. Likte ikke forretten så godt, så jeg fikk en ny. Resten av maten var topp!”
Anmeldelse av China City Larvik

China City Larvik
Vurdert som nr. 7 av 64 Restauranter i Larvik
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Knallbra service og super mat! Likte ikke forretten så jeg fikk en ny uten å be om det. Kommer garantert tilbake her:) All den andre maten var god og vi fikk maten kjappt selvom det var masse kunder.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Discover23195164016

Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Har spist på China City i minst 20 år og smakt mange av rettene. Store posjoner, god mat, hyggelig betjening

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 980metteb
Anmeldt 26. mai 2022

Det er mer enn 9 år siden vi var her sist og da lå restauranten på den andre siden av gaten. Det at de har drevet i så mange år er et godt tegn og vi ble ikke skuffet. Svært hyggelig betjening og gi mat. Kinabiffen smakte veldig bra, men kjøttet kunne vært litt mindre marinert etter min smak. Dette er et sted som vi kan anbefale.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Soppulf
Anmeldt 3. april 2022 via mobile enheter

Burde kanskje gitt 6 «stjerner her».
Spiste bare forrett og desær til lunsj (skippet hovedrett, siden forretten var stor porsjon suppe)

Det var hyggelig og effektiv betjening.
Nesten litt for effektiv.. de tok bestillingene i farta, så her nytter det ikke å stamme når du skal bestille..

Grei mat var det også, men ingen gourmet.

Prisnivået på maten var ok, men kaffe og brus vil jeg påstå er en del overpriset.. (40kr for en liten kopp ikke særlig fersk kaffe, og 49 for en brus)

Ikke noe å klage på, på dette besøket. Men syntes det skal litt mer til for å gi full scoore.

Dato for besøk: april 2022
Takk, MortenT407
Anmeldt 5. oktober 2021 via mobile enheter

Dette er virkelig en av de beste restaurantene jeg noensinne har vært på. Jeg må ha både laktose- og glutenfri mat, og her hadde de masse utvalg! De ansatte tok oss veldig godt i mot og var superhyggelige. Maten kom på rekordkort tid, og det var kjempe store retter til tross for billig penge! Dette var 10 av 10!

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, Trail25369822979

Reisende som så på China City Larvik, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i China City Larvik? Del dine erfaringer!