“Topp mat”

Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

God mat. Og mye mat. Jeg og en venn var innom for å spise, valgte oss da flere retter og alle rettene falt i smak. Og vi gikk der i fra stappmett!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, mortene336

Anmeldt 18. april 2023 via mobile enheter

Grei mat, chop suyen var litt skuffende. Fint lokale og veldig snilt personale. Helt grei restaurant, men har smakt bedre kinesisk.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Helena Tennes K
Anmeldt 13. april 2023

Kjøpte kylling med chips . Kyllingen var svartstekt og veldig tørr og var ikke til å skjære med kniv. Måtte dra den fra hverandre med hendene. Følte ubehag i magen timer etterpå. Skuffende opplevelse.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Hilde V
Anmeldt 19. mars 2023 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og service!
Mat og drikke kom raskt og maten var smaksrik. Flott restaurant.
Kommer lett tilbake hit :)

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, thomasnP9793IF
Anmeldt 21. januar 2023 via mobile enheter

Beste kinamaten jeg har smakt. Alltid god service, og maten smaker alltid nydelig. Veldig store porsjoner med mat . Anbefales

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, elinostvold

Reisende som så på China City Larvik, så også på

Larvik, Larvik kommune

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i China City Larvik? Del dine erfaringer!