Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
30.4 km fra Vindfjelltunet Gjestegaard
Kjæledyr tillatt
Balcony/Terrace
    29.2 km fra Vindfjelltunet Gjestegaard
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    72.6 km fra Vindfjelltunet Gjestegaard
    Romservice
    Se flere hoteller i Larvik
    Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

God norsk mat med retter som passer for slle aldre. Besøk stedet i helgene, da det er buffetbord på programmet. Ikke et eksklusivt sted, men et hyggelig sted for mennesker som ikke er så kravstore. Godt mat med alt en ønsker seg. Anbefaler at man kommer 1 time før og tar en spasertur og så går rett til bords.

Dato for oppholdet: mai 2018
    Takk, VestfoldFracy
    Anmeldt 5. desember 2017 via mobile enheter

En skrekk av en julebuffet, der mye av maten hadde stått så lenge at det var skorpe på, etterfylling skjedde oppi bakker med gammel mat, forferdelig skitne glass, generelt skittent buffetbord, og maten var knapt til å spise. Personalet virket urutinerte og uproffesjonelle. Slitne lokaler, forferdelige toaletter og stive priser. Gjør som de fleste andre, bare kjør forbi.

Dato for oppholdet: desember 2017
    1  Takk, FarAway543253
    Anmeldt 24. juli 2017

Vi bestilte 3 porsjoner med lapskaus. De tok betaling, men det viste seg at de bare hadde 2 porsjoner,så vi måtte bestille en annen rett og måtte betale ekstra for den. Det fulgte ikke kaffe med maten. Det er første gang jeg har opplevd. Da måtte vi ha bestilt buffet. Den var ikke fristende i det hele tatt. Den lapskausen vi fikk var ikke god smakløs og veldig store kjøttbiter uten smak. Lå som en stor klomp på tallerken sammen med salat. Har aldri sett man får salat til lapskaus. Betjeningen var lite hyggelige. Det var dårlig vei til hotellet med stort hull i veibanen. Dette har jo vært et bra spisested med god mat før, men vil ikke anbefale det som det er i dag.

Dato for oppholdet: juli 2017
    2  Takk, ureppen
    Anmeldt 23. april 2017

Var der i dag og spiste middag sammen med noen flere.
    Lenge siden sist vi fikk så dårlig mat, det vil si vi fikk veldig mye mat for pengene.
    Smaken og resten var det derimot lite å rope hurra for.
    Ihjelstekt ytrefilet og vasne båt poteter og noe som engang hadde vært grønnsaker..
    Noen spiste eplekake og is, den var bra - men middag...nei, ´nei ..

Had dinner with some friends there today.
    Long time since last I got so terrible food
    The portions where big, but the rest is not to cherish ..
    The meat was destroyed, the potatoes also, and what looked like vegetables also bad..
    Some had aple pie and ice, but dinner, no, no

Dato for oppholdet: april 2017
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, MOWOG1965
    Anmeldt 30. desember 2016 via mobile enheter

Blide og imøtekommende ved 1. Møte når vi skulle booke. Men dette endret seg stort.

Ble henvist til og gå dagen før, under pynting. Den som skulle pynte opp til middagsbordet måtte være alene.
    Ingen smil og gratulerer møtte bruden ved ankomst om morgenen. Var skikkelige morgen trøtte.
    Vanskelig personale og med himling av øyne når kaker skulle plasseres på kjøle.
    Ikke veldig servicevennlige, virket som om de var skikkelig brydd og håpet dagen var ferdig før den hadde begynt.
    Prest måtte mase om og få heist flagget.
    Ikke god planlagt matlaging. Lang ventetid mellom 2 puljer av matservering. Ikke påfyll og når det ble spurt etter uteble det.

Gamle møbler og plank lå slengt under veranda og vi måtte bråtette under verandaen for å skjule dette.
    Gresset ble ikke klippet noe som ble minnet på flere ganger før dagen.
    Ødelagt kundetoalett, så ut som noen hadde hatt problemer med magen.

Når kvelden var over og et bad i jacuzzin skulle smake så virket ikke denne og vannet fløyt utover gulvet.
    Flere av overnattingsgjestene klaget over tapede dusjhode og hurtig fiks med tape av dusj.

Neste morgen var det et morgengrettent personale som sa at det var frokost kl0900. Og jeg fikk sniket til seg en kaffekopp et par timer før frokost.

Urutinerte serveringsjenter, men de gjorde det de kunne og var blide.
    Hun som var innleid og stod i baren skal ha all honnør. Hun var service innstilt og blid.

Vi hadde en fin dag og ble gift men det var ikke personale sin skyld at det ble hyggelig.

Dette stedet anbefales og STYRE LANGT unna.

Dato for oppholdet: desember 2016
    1  Takk, RohnnyS2