Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sentrums beste italienske”
Anmeldelse av Il Passatore

Il Passatore
Vurdert som nr. 8 av 46 Restauranter i Larvik
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Sentrums beste italienske pizza. Anbefaler take away herfra når du ønsker en smak av tynn bunn og god tomatsaus

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, GunderG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 76 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Meget god pizza m litt ekstra tilbehør ......men mannen min synes det var litt for mye tomat smak i pasta m sjømat ,litt mer krydder og mindre tomat hadde ikke gjort noe.

Den eneste som smilte av personalet tror jeg var den mannlige eieren men kone og barn bør vise litt mer service m et smil.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lineh951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Nydelig god pizza og drikke. Hyggelig betjening og rask mat. Absolutt et sted du burde besøke om du er i Larvik.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HeidiBD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte fiskesuppe, dårlig smak suppe lignet utvannet suppe. 6 blåskjell og et av de var lukket. Ca 100g med laks kokt for mye og 4 stk store reker. Jeg vil ikke anbefale den til noen. Men Pizza var god ifølge de andre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, pgjansen80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig steinpvnsbakt pizza, god bolognese ihht eldstedatra, verdens nest beste spaghetti ihht minstedatra! Servicen var også upåklagelig! Prøv den økologiske isteen! Smakseksplosjon!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjoerk1-82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Il Passatore, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Il Passatore? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din