“Sentrums beste italienske”

Il Passatore Art - Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 64 Restauranter i Larvik
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Sentrums beste italienske pizza. Anbefaler take away herfra når du ønsker en smak av tynn bunn og god tomatsaus

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, GunderG

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Meget god pizza m litt ekstra tilbehør ......men mannen min synes det var litt for mye tomat smak i pasta m sjømat ,litt mer krydder og mindre tomat hadde ikke gjort noe.

Den eneste som smilte av personalet tror jeg var den mannlige eieren men kone og barn bør vise litt mer service m et smil.

1  Takk, lineh951
Anmeldt 11. juli 2020

Nydelig god pizza og drikke. Hyggelig betjening og rask mat. Absolutt et sted du burde besøke om du er i Larvik.🙂

Takk, HeidiBD
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte fiskesuppe, dårlig smak suppe lignet utvannet suppe. 6 blåskjell og et av de var lukket. Ca 100g med laks kokt for mye og 4 stk store reker. Jeg vil ikke anbefale den til noen. Men Pizza var god ifølge de andre.

Takk, pgjansen80
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig steinpvnsbakt pizza, god bolognese ihht eldstedatra, verdens nest beste spaghetti ihht minstedatra! Servicen var også upåklagelig! Prøv den økologiske isteen! Smakseksplosjon! 👌

Takk, Bjoerk1-82

Reisende som så på Il Passatore Art - Restaurant, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Il Passatore Art - Restaurant? Del dine erfaringer!