“Ålreit mat, bra plassering”

Il Passatore Art - Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 64 Restauranter i Larvik
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Maten var OK+. Følge på fire som spiste diverse pastaretter. Kunne nok vært litt mer dristig i smaken på de fleste rettene, men fislepastaen skal visstnok ha vært meget god. God service, bra lokasjon. God vin, flotte glass. Alt i alt et bra sted, men maten skuffet litt.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Simen A

Anmeldt 30. juli 2022

Virkelig god pizza ! Vi har også spist pastaretter her og føler at det er skikkelig god italiensk mat her.

Takk, 658hannet
Anmeldt 14. april 2022

Intim restaurant med fin beliggenhet i byen. Veldig god mat og rause porsjoner. Hyggelig personale. Anbefales

Takk, Laila G
Anmeldt 4. april 2022

Helt tilfeldig ble det middag på denne koselig stedet. Super service, rask servering og kjempegod mat.

Takk, N7934PKninal
Anmeldt 3. mars 2022

Fikk beskjed da vi bestilte bord at det ikke var plass oppe i restauranten. Så vi fikk sitte i kjelleren. Var flere ledige bord når vi kom og de samme borden var ledige når vi gikk. Fikk en følelse av at de ikke ønsket barn oppe i restauranten (en annen barnefamilie ble også plassert i kjelleren). Hun som serverte oss var lite hyggelig og så ut som at hun mest syntes det var slitsomt og servere oss. Av all mat vi bestilte var det bare pasta med skalldyr som var god.

Dato for besøk: februar 2022
2  Takk, 306caroline89

Reisende som så på Il Passatore Art - Restaurant, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Il Passatore Art - Restaurant? Del dine erfaringer!