Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott utsiktspunkt

Stedet er den gamle brannvakta i byen og her ser man utover fjorden og byen Larvik. Det er greit å... les mer

Anmeldt 1. august 2020
Erlend1973
,
Vegarshei, Norge
via mobile enheter
Flott utsikt i Larvik

Her har du en flott utsikt over sjøen, fra Larvik sentrum. 17. Mai skyter dem med kanonene herfra... les mer

Anmeldt 4. februar 2019
th0maseddy
,
Larvik, Norge
Les alle 17 anmeldelsene
  
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
11
5
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
5
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 17 anmeldelser
Anmeldt 1. mars 2018

På besøk hos venner i Larvik, gikk vi tur på området, og tok også mange flotte utsiktsbilder. Fantastisk vakker skjærgård!

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2018

Dette er et parkområde på en høyde midt i byen. Bare 2-3 minutter å gå fra Larvik Torg. Det er et sted for rekreasjon, ikke servering av mat eller drikke.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, aurvolloddmar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2016

Opplevelsen av å se byen fra dette utkikkspunktet kan aldri overdrives. Her får man sinnets ro og nydelig utsikt, året rundt og hele døgnet til alle årstider.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, HiKiDi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2016

Fin plass i sentrum av Larvik. Superfin utsikt utover larviksfjroden så virkelig verdt et besøk. Kaffetur eller bare en kort visitt. Kort avstand fra sentrum og lett adkomst ned til strandpromenaden. En liten perle i Larvik.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Jonsmyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2015

På byens tak, kan du skue ut i Skagerak.
Her kan sitter du i fred å ro å nyte syne av horisonten.
Det er tumleplass å leikeplass for barn like under bøkkeren.

Dato for opplevelse: november 2015
Takk, 680kjellr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser