Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig lunsj med bra utvalg.”
Anmeldelse av Hungry Heart Cafe

Hungry Heart Cafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Larvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 17
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Cafe med sunn og ekte mat som kan taes med eller nytes i cafelokalet. Vi tilbyr yogatimer og mat/livsstilskurs. Velkommen til en ny matopplevelse i Larvik!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Cafe med sunn og ekte mat som kan taes med eller nytes i cafelokalet. Vi tilbyr yogatimer og mat/livsstilskurs. Velkommen til en ny matopplevelse i Larvik!
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Koselig restaurant/café med god plass, godt utvalg av smaksrike retter og bakevarer. Mye å velge i av smaksrike retter, sunne retter og vegetar. Alt så fristende ut, og de salatene vi valgte var meget smaksrike. De hadde og deilig kaffe og smoothies.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, victoriasergeev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 116 anmeldelser

Anmeldt 19. juni 2020

Pai med søtpotetbunn anbefales. Veldig mange gode salater. Sommerstid kan man sitte ute i bakgården. Veldig koselig.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 892hildeo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2020

Hyggelig betjening, god mat, spennende utvalg. Rett og slett ett sted som anbefales. Trekker litt for sittemulighet men i disse Coronatider så blir det jo litt ekstra spesielt.

Dato for besøk: april 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Marius J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Fint sted for lunsj eller en kaffe. Gode lunsjretter og bakverk. Lokalene blir fort litt støyete og dialog kan bli vanskelig uten å heve stemmen, så trekker for atmosfære.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2020 via mobile enheter

Byens beste cafe. Nydelig skjult skatt i en deilig bakgård . Mat lagd fra bunnen med de beste råvarer. Beste kaffen . Sundt og godt

Dato for besøk: februar 2020
Takk, GunderG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hungry Heart Cafe, så også på

 
Larvik, Larvik kommune
Larvik, Larvik kommune
 

Har du vært i Hungry Heart Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din