“Helt ok toast, men.. ”
Anmeldelse av Hungry Heart Cafe

Hungry Heart Cafe
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Larvik
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Cafe med sunn og ekte mat som kan taes med eller nytes i cafelokalet. Vi tilbyr yogatimer og mat/livsstilskurs. Velkommen til en ny matopplevelse i Larvik!
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Lekkert å se på, men litt lite smak
Tasten var lekker, men det var det hele
Maten smakte helt ok, men det var det også.
Ikke noe vi kommer til å kjøpe igjen

Dato for besøk: august 2022
Takk, MOWOG1965

Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Kafeen ligger i en liten bygård sammen med en blomsterbutikk og en klesbutikk. Den har en nydelig atmosfære, hyggelig betjening, skikkelig god kaffe latte og fantastisk god blåbær muffin:)

1  Takk, 9500Solo
Anmeldt 4. oktober 2021 via mobile enheter

Etter et døgn på Farris bad bestemte vi oss for en lunsj i Larvik sentrum før hjemturen. Fant Hungry Heart etter et søk på Trip Advisor. Det angret vi ikke på! Nydelig rause og smakfulle salater ble fortært med deilig italiensk limonade. Jeg tok en deilig espresso etter maten. Hyggelig betjening som gjorde det til en super opplevelse for oss. Anbefales på det varmeste og vi kommer garantert innom når vi er i Larvik neste gang.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, 434mortenm
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat med rause salater og mye sommerlige ingredienser. Både lunsjretter og desserter falt i smak, og fordi vi kom like før stenging fikk ungene en gratis sjokoladecroissant. Hit vil vi tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, elisetl
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Veldig variert og godt utvalg med mat og drikke for enhver. Vi prøvde flere av salatene, bagel og panini med ost og skinke. Alt smakte veldig godt!

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, emilyvG4073YW

Reisende som så på Hungry Heart Cafe, så også på

Larvik, Larvik kommune

Har du vært i Hungry Heart Cafe? Del dine erfaringer!