“Spisested / sportspub med veldig god mat”
Anmeldelse av O'Learys Kolbotn

O'Learys Kolbotn
Vurdert som nr. 9 av 14 Restauranter i Kolbotn
Anmeldt 4. november 2018

Har vært der 3 ganger og maten har vært veldig god alle gangene, og står i forhold til prisen. Synes inventaret og atmosfæren er god. Håper mange bruker denne restauranten slik at den forblir på Kolbotn, dette er et veldig bra tilbud til oss i nærområdet, samt for de som er på besøk.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, trommetrond

Anmeldt 14. oktober 2018

Var med venner, og fikk tildelt bord. Det tok opptil 15 minutter før servitøren kom til oss (selv om det kun var 8 kunder i resturanten. Fikk da omsider bestilt burger. Det tok igjen noe tid før maten kom på bordet.
Burgeren var grei med ikke mer.
Kommer ikke igjen

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, torunnf813
Anmeldt 8. oktober 2018

Besøkte en tidlig ettermiddag, vi var to voksne og en fireåring. Hyggelig servitør og omgivelser. Vi fikk god mat, bra utvalg på menyen. Mye å velge i barnemenyen også. Alt falt i smak.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Ellen S
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Stedet har «alt» interiørmessig, men mangler også «alt» det andre vi som gjester ønsker oss.

Det startet ved baren. Tre ansatte går rundt, men ingen ser deg som kunde. Vi sto 15 min i baren og forsøkte å oppnå kontakt. Jeg er utdannet servitør/bartender, og fant fort ut at her har de ansatt ufaglærte. Det skal forøvrig ikke fagskole til for å ivareta kunden bedre enn det vi erfarte.

Den ene ansatte gikk ut av lokalet, den andre ryddet og den tredje oppdaget oss, akkurat i det jeg hadde bestemt meg for å gi opp å gå på Kullebunden Spiseri. Bestilte likevel et glass hvitvin, som var det minste innholdet jeg har fått servert, til kr:145.-

Det er helt klart ikke et sted vi ønsker å besøke igjen. Dessverre.... for jeg så virkelig frem til å besøke O’Learys.

Fokuser på kundeservice, , invester i opplæring av de ansette og la de ledes av en person med erfaring fra restaurantbransjen. Det er et fag !!!og det må ikke degraderes til det vi opplevde.

Dato for besøk: september 2018
6  Takk, HelenR2019
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Stedet er veldig koselig og har god mat. Vi spiste ytrefilet med diverse tilbehør og var stort sett fornøyd. Begge ba om gjennomstekt kjøtt, noe vi ikke fikk, men ellers smakte alt bra.
Til tross for at maten var bra når den endelig kom så var ikke kundeservicen like bra. Jeg ble ikke tilbydt å bestille drikke da jeg kom og vi ble ikke spurt om vi ville ha påfyll når vi var tomme. Her mistet de salg. Bestillingen av maten hadde ikke gått igjennom og etter å ha ventet en halvtime fikk vi beskjed om at vi måtte bestille på nytt. Når vi fikk regningen så hadde de satt opp en øl, selv om vi begge hadde drukket brus, og vi måtte be om ny regning.
Vi fikk gratis dessert fordi vi måtte vente så lenge på maten, men dette var noe vi måtte spørre om å få selv, ikke noe de tilbød oss.

Jeg ville nok spist der igjen senere om jeg var der av andre grunner, for maten var god. Men det er ikke det stedet jeg vil prioritere da jeg synes kundeservice er viktig.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, LinnT469

Reisende som så på O'Learys Kolbotn, så også på

Har du vært i O'Learys Kolbotn? Del dine erfaringer!