“Hyggelig og raskt!”
Anmeldelse av O'Learys Kolbotn

O'Learys Kolbotn
Vurdert som nr. 9 av 14 Restauranter i Kolbotn
Anmeldt 4. mars 2024 via mobile enheter

Lørdag ble det en tur innom med barnebarna, og vi fikk bord til tross for fotballkamp.
Det meste er greit, men ikke en minimal BBQ ribs med få fries til kr 225,-
Fikk også klage fra de små på chicken nuggets og smaken.
Kanskje det gikk litt for fort?

Dato for besøk: mars 2024
Takk, SveBra

Anmeldt 9. februar 2024 via mobile enheter

Nydelig burger især cheeseburgere og Krishna burger. Så var det topp stemning med supert gitarspilling fine sanger😊 koselig gitarist 👍

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Torill S
Anmeldt 26. november 2022 via mobile enheter

En tur innom for mat med barnebarna etter juletretenning på Kolbotn Torg.
En stund siden sist, men stor endring på servicenivå.
Vi kom før tiden for bordet var bestilt, men her svingte de seg rundt og etter 2 minutter satt vi med menyer.
Bare smil og blide ansikt og når maten kommer på bordet etter kort tid var det bare fryd og gammen blandet dy yngste.
Takk for god service og hyggelig måltid.

Dato for besøk: november 2022
Takk, SveBra
Anmeldt 24. november 2022

Tar lang tid å få bestilt mat og drikke. Varierende kvalitet på mat. Ikke klag, da får du garantert dårligere betjening og mat som ikke smaker.

Dato for besøk: november 2022
Takk, vidar312
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Så skjedde det igjen: elendig service. Begynner å bli vant til at det er vanskelig å både få bestilt mat/drikke samt å få betalt når man skal gå. Man må være VELDIG tålmodig og rund i kantene - for her er det ekstremt vanskelig å få kontakt med en kelner. Og man blir sjelden fulgt opp undeveis. Igår kom vi inn i godt humør rundt kl 2230, det var mye folk - noe som jo er bra. Etter en lang stund kommer en kelner til bordet og vi bestiller drikke. Da sier vedkommende: «ja jeg vil bare si at det er masse å gjøre her idag. Så jeg skriver ned bestillingen deres. Men jeg ANER ikke når jeg får kommet med den!!!!» What??? Snakk om å få oss til å føle oss i veien og til bry! Vi bare gikk. Utrolig at det går an!!!!

5  Takk, Trollmor

Reisende som så på O'Learys Kolbotn, så også på

Har du vært i O'Learys Kolbotn? Del dine erfaringer!