Midt mellom betong, glass og metall ligger et verneverdig hus som inneholder Gamle Tårnhuset restaurant. En liten perle gjemt noen minutter fra Oslos grense.
Har vært her ved to anledninger, en middag med familien for å si farvel til noen som skulle reise ut på tur for lenger tid. Dette ble det ikke sagt noe om ved bordbestilling, men vi fikk en flott opplevelse og hovedpersonen fikk en flott overraskelse av personalet.
Andre gang var et større selskap. Da var alt lagt til rette, og de som arrangerte den fikk pynte bordet selv og ta med kaken selv, slik at kostnaden ble holdt nede. "Bursdagsbarnet" fikk en flott oppmerksomhet fra personalet h*n også.
Ved selskapet så var det avtalt at vi kunne velge mellom 2 retter (annet om det var allergi).
Menyen består av få, men gode retter. Spennende kombinasjoner. Maten ble servert med passe mellomrom mellom rettene.
Personalet fulgte opp på en diskré, men profesjonell måte ved påfyll av drikke og forespørsler.
Hele stedet er også tilrettelagt for rullestol, noe jeg anser som et stort pluss. Men fint om man sier i fra ved bordbestilling.