Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Trip.com
USD 143
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (336)
Filtrer anmeldelser
336 resultater
Vurdering fra reisende
70
91
97
46
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
70
91
97
46
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 336 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2020

Ifb med en brann i min leilighet , sjekket jeg inn på Quality hotel Mastemyr med min mann og tre barn. Jeg valgte dette hotellet fordi det er kort vei til skole og barnehage. Dette var ett langtidsopphold i 14 dager.

Første dårlige opplevelse var under frokostbufeen da jeg ble kjeftet på av frokostverten fordi min sønn på 3 år gikk fra sparkesykkelen sin to meter unna bordet vårt, hun mente den sto "oppi maten" og det var ikke lov, hvordan kan en sparkesykkel stå oppi maten ?
Frokostbufeen inkluderte tørt og hardt brød, tørre vafler og corissant fra dagen før og absolutt ikke noe variasjon.

Andre dårlige opplevelse var igjen under frokostbufeen av samme person, der ble jeg kjeftet på igjen fordi jeg tokk frukt uten bestikk, men jeg hadde på hanske ( det var snakk om en liten ananas bit ).

Tredje dårlige opplevelse var når jeg og min mann var ute å røyket en kveld i hagen.
Hun ene som jobber der kom stormende ut og sa at NÅR DØREN ER LUKKET IGJEN, ER DET IKKK LOV Å VÆRE UTE!! Noe vi ikke ble informert om. Vet ikke helt hva det er med dette hotellet, men jeg mistenker at det er fordi vi ikke hadde blå øyne og blondt hår, men heller brune øyne og hijab.

Hver gang jeg kom ut av heisen ble jeg sett på som om jeg var en alien, veldig ukomfortabelt.

Når det gjelder rengjøring, så vasker de kun rommene når du har sjekket ut ( eller når de tror du har sjekket ut), ellers så rer de opp sengene bare.

Jeg bestemte meg for å sove over hos familien ett par dager, når jeg kom tilbake til hotellet, var jeg sjekket ut!! Når jeg spurte hvorfor, så svarte hun med at vi trodde du hadde sjekket ut, så sa jeg at da hadde jeg nok sagt ifra, hun svarte med at det er det mange som gjør hele tiden ( bare drar uten å siifra ), noe jeg ikke trodde på.

Alt i alt så hadde jeg en forferdlig opplevelse.
Jeg tilbød meg å gi dem opplæring i kundeservice, tilbudet står fortsatt.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, LajalEldoor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malin Pettersson, Owner på Quality Hotel Entry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020
Google-oversetting

Hej!

För det första vill jag beklaga det som har hänt med ert hem.
Jag tycker det är otroligt tråkigt att läsa att er vistelse inte var efter er förväntan. Att vår personalstyrka som består av nationaliteter från alla världens länder uppfattas som främlingsfientliga gör mig otroligt förvånad och något jag ser mycket allvarligt på just pga vårt arbete för mångfald av olika slag. Detta är något jag gärna vill fördjupa mig lite i och ber dig därför ta kontakt med mig direkt på mail adressen nedan.

Under Covid19 pandemin har vi fått tydliga restriktioner på renhold/hygiene och vi följer de nationella riktlinjerna, men det ska självklart inte upplevas som ett påhopp när vår personal försöker hålla dessa riktlinjer. Samma gäller för rengöring av rum där vi för både personalen och boendes bästa undviker så mycket kontakt som möjligt och därför städas det inte varje dag. Men vi hjälper mer än gärna till med städ efter förfrågan och påfyll av handdukar osv efter behov.

Enligt brandsäkerhet så måste vi veta vilka gäster och ansatte som befinner sig på hotellet, när ditt rum är tomt och "fysiskt utcheckat" så har även din bokning blivit utcheckad i detta tillfälle, vi beklagar att ni inte har blivit informerad om det.

Jag hoppas innerligt att något varit bra under er tid hos oss då jag hörde av en kollega att du gav henne en gåva som tack för vistelsen, det gör mig glad!

Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med mig, min epost adress är malin.pettersson@choice.no och jag hoppas att ni fått ordning på allt i lägenheten igjen.

Med önskningar om en fortsatt fin vecka.
Malin Pettersson
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

God frokost nærme Oslo og kort vei til hovedveien norover og sørover.
God service. Hyggelige personal.
Er nå 2 år siden jeg var her sist men man ser forsatt at de ikke er ferdige og pusse opp?
Det er for dårlig

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, p_laasold_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bergstendan, Daglig leder på Quality Hotel Entry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2020
Google-oversetting

Hej Pål!

Tack för din återkoppling och feedback till oss. Det sätter vi stor pris på. Kul att du gillade vår härliga frukost!
Vi påbörjade en stor renovering av hotellet för två år sedan, det stämmer. Vi är i slutfasen med att byta ut våra hissar nu, så vi är snart färdiga! Beklagar om det var något som påverkade dig.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss, då ska vi se till att vara färdiga!

Med vänliga hälsningar,
Dan Bergstén, Acting General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe som var der på jobbreise og hadde i tillegg booket lokale til våre møter. Med sånn dagpakke med snaks osv, ingen gir noen informasjon om hvor vi finner dette...vi fant det selv på slutten av dagen.
Lunsjen var ok, MEN når vi kommer til middag var så si ALLE fat tomme. Det lå 5 blåskjell på en tallerken og litt oppskjærte tomater i en bolle. Ikke noe potetsalat, ikke noe eggerøre, ikke engang en brødskive...det var rett og slett tomt.
Ikke noen ting igjen....han stakkars mannen som jobbet på kjøkkenet var så fortvilet og var nesten på gråten...han kunne varme noen ribbebiter sa han...
Jeg har BETALT for buffe og da skal jeg vil ikke bare få en ribbe bit eller to.

Jeg måtte reise tidlig søndag morgen og fikk ikke snakket med resepsjonen som jeg hadde planlagt.
Ekstremt dårlige servicen ble gitt denne helgen, virker som mange av de ansatte var dritt lei sine kunder.
De må sende ansatte på kurs.
De har nå mistet 50-60 overnattende som alle gav beskjed om at de vil bo på
Thon Hotell Ski, ved neste års Kolbotn Cup.
Så her må dere nok steppe opp servicen slik at dere kan få tilbake kundene deres.

Neste år er nok toget gått da vi ALLE var enige om en ting, vi blir ikke her neste år.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Annebella120
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Bestilte 1 natt ifm arrangement i nærheten. Syns dette hotellet er bra. Det er rent og pent. Rommene er ok. Veldig gode senger og dyner. Tom putene var bra når vi fikk en til. Det og sove godt er viktig på et hotell. Frokosten var veldig bra. Stort utvalg. I alt en veldig positiv opplevelse. God valuta for pengene!

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Koltrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
QualityHotel-Ina, Marketing & Communications Coordinator på Quality Hotel Entry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019

Hei Koltrip, og tusen takk for din trivelige tilbakemelding. Utrolig hyggelig å lese at frokosten vår kunne gi dere en god start på dagen etter en god natts søvn. Håper vi får gleden av å ønske deg hjertelig velkommen igjen, vi gleder oss. :)

Vennlig hilsen
Ina, Quality Hotel Entry

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2019

Vi var alle klare for to dager trening i presentasjonsteknikk på jobben, til sammen var vi 15 personer. Det første som møter oss er en ganske fraværende resepsjonist, men det gikk jo greit etter hvert. På vei til kursrommet møter vi en serdeles hyggelig og 100% profesjonell kurs & konferansevert. Jeg har vært på dette hotellet tidligere, og har aldri møtt en bedre konferansevert, på noe hotell i Norge. Serviceinnstilt og "på", og jeg tror at han har øyer i nakken. Har får med seg alle våre behov, på en diskret og lun måte. Her er det mye å lære av andre som er i dette faget! (Kanskje han kan brukes til å lære opp andre med samme jobb i kjeden?)
For en kursdeltaker er kursrommet, lunsj og middag alltid et viktig poeng! Kursrommet fungerte veldig bra, lunsjen var gjennomsnittlig, middagen grei.
Hotellrommet var rent og fungerte helt greit.
Quality Hotel Entry er et bra, gjennomsnittlig hotell, med bransjens desidert beste kurs og koferansevert!

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
4  Takk, 992eirikp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
QualityHotel-Ina, Marketing & Communications Coordinator på Quality Hotel Entry, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019

Hei 992eirikp, og tusen takk for din tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig å lese at vår fantastiske servicehelt, Egil, har gjort så inntrykk. Og vi er helt enige, vi har definitivt bransjens beste kurs og konferansevert! Dine varme ord har jeg delt, med hei og jubel fra kollegaene mine. :)

Vi jobber stadig for å bli bedre, og vi vil se på hvordan vi kan piffe opp måltidene enda mer, så vi kan sikre et perfekt opphold i fremtiden. Håper vi får gleden av å ønske deg hjertelig velkommen igjen. :)

Vennlig hilsen
Ina, Quality Hotel Entry

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser