Veldig små familierom. Når man er 4stk med 4 kofferter og må stable disse på bord og skrivebord og gulv for å snike seg mellom for å komme til seng og toalett da er det ikke mye plass.. De har også sluttet med daglig vask/rydding av rommene og dette må "bestilles" i resepsjonen dagen før om man skal ha dette utført. Vi valgte å bestille dette til alle 4 nettene, men bare 1 dag ble det gjennomført. Vi måtte da i resepsjonen å be om flere handduker, men der var tomt og vi skulle få det levert på døren strax, men ingen kom så vi måtte bare gå til sengs uten dusj. Luftavsug på bad fungerte ikke og hårføner fungerte heller ikke slik den skulle. Ved frokost var det tomt for både melk og juicer i dispenserene og lite oppfølging av pålegg og div som burde vært fylt på. Røykosonen var plassert rett under vårt rom og når vi hadde åpne vinduer så kom all røyklukt inn på vårt rom. Pluss for at det var satt inn en vifte på rommet siden det var varm og rommene ikke hadde aircondition. Også pluss for busstopp rett ved hotellet som hadde god forbindelse inn til Oslo sentrumMer
- Gratis Wi-Fi
- Svømmebasseng