“ELENDIG”

Kaffebar'n på Kolbotn
Vurdert som nr. 2 av 2 Kaffe og te i Kolbotn
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 10. mars 2024

Helt elendig… fikk frossen muffin og dårlig «ciabatta». hyggelig ansatt men elendige varer. Fraråder plassen på det sterkeste. Ikke verdt å ta turen.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Kim K

Anmeldt 30. mars 2021 via mobile enheter

Maten er av høy kvalitet og det smaker ordentlig hjemmelaget. Her er det noe for enhver smak og man går ikke skuffet hjem.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, fridasynnoeve
Anmeldt 2. februar 2020

Vårt første besøk hos KB etter flyttingen fra sentrum ble en stor skuffelse. Ingen ferske påsmurte bakverk som "originalen" var kjent for. Focaccia med noe tilbehør oppå bar preg av å være opptint og stått lenge og tørket. Hardt og tilnærmet uspiselig. Ikke den hyggelige betjeningen sin feil, men heller konseptet. Skjerpings! Lunchen tar vi nok andre steder inntil videre.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, espeno292
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Stedet var lite og trangt men koselig . Det tok litt lang tid før jeg fikk latten min og det var flere som ventet litt utolmodige . Men alt i alt Ok

Dato for besøk: februar 2019
Takk, kjerstins2015
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Har vært kjempemye på Kaffebarn før de flyttet til nye lokaler😊
Men, dessverre var det ikke like koz. Maten var
like god, og kakene og kaffen detsamme👍🏼
Problemet var at det var en helt annen stemning.
Møbler og lokale var veldig enkelt....
Der de var tidligere var det som å komme hjem?
Burde kanskje gjort noe med innredningen får
å få det litt mere likt der de var?
Anbefaler stedet hvis du/dere er ute etter God Mat, Gode Kaker, og God Kaffe.

1  Takk, Koseklumpen

Reisende som så på Kaffebar'n på Kolbotn, så også på

Har du vært i Kaffebar'n på Kolbotn? Del dine erfaringer!