Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten smakte som Kinesisk Fyrverkeri; Sprudlende Fargerik”
Anmeldelse av Kullebunden spiseri

Kullebunden spiseri
Få mat levert
Vurdert som nr. 4 av 8 Restauranter i Kolbotn
Prisklasse: USD 10 - USD 36
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. januar 2019

Kullebunden er lett å finne på torget midt i sentrum. En populær uterestaurant om sommeren og et koselig og varmt spiser om vinteren. Etter en hektisk søndag med en fjortis på besøk, bestemte vi oss for å tas middagen utenfor heimen. For det familieforhold fungerer Spiseriet ideelt: Passe stort og hyggelig med ettilbakelent, stilig interiør.

Det Kinesiske Fyrverkeri kom med maten; jeg tror jeg skulle fått den unge med på betegnelse - hun fikk nemlig Kanin Pizza. Vi voksne fikk hver vår variant av Dåhjort - en «Lun Filet» og en «Rosastekt Fillet». Den første med såvdel salat som tyttebær samt en fargesprakende rødvinssaus og den andre utmerket seg med en helt spesiell og knall fargerik kremet viltsausen. Husets rødvin satte prikken over i-en :-)

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, RennyBA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (92)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 92 anmeldelser

Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Restauranten ligger i sentrum av Kolbotn. Vi gikk inn for å spise lunch. Valgte kaffe Latte, karbonadesmørbrød, toast spesial og rekesmørbrød. Vi valgte bord, da vi hadde med barnevogn og trengte litt plass. Musikken var litt høy og de dempet den. Fikk isvann til kaffen og servicen var meget bra. Maten var god og det var store posjoner. Kommer igjen til stedet neste gang vi skal spise ute.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, P1870UJtoms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

God mat, hyggelig atmosfære, av og til rocker de til med live musikk.sist ble det en god lunch, uformelt

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Mette N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anetteemb, Daglig leder på Kullebunden spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake!
Mvh Anette

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde bestilt bord til to - ble henvist til et dårlig og utrivelig tomannsbord. Mange ledige bord i lokalet - definert som langbord - der fikk vi ikke sitte! I tilfellet det kom noen fler enn oss to... Kommer aldri tilbake!! Ikke noe forståelse fra personalet og ikke noe smil heller.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, toveh782
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anetteemb, Daglig leder på Kullebunden spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018

Dette har jeg svart på tidligere, på facebook. Dette var som sagt en kveld med mange bookinger pga 2 stor show i kolben, vi ventet derfor mye mennesker og alle bord var booket. Vi forsøkte å finne alternative bord til dere, noe dere ikke var interessert i. Ingen restauranter er villige til å ta et 8 mannsbord til 2 pers, når restauranten er fullbooket, dette hadde iallefall de andre gjestene våre forståelse for denne kvelden. Hadde det vært en rolig kveld, så hadde ikke dette vært noe problem.

Mvh Anette

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg må virkelig skryte av vårt lokale spisested her i Kolbotn sentrum. Her er det god mat og hyggelige servitører, laidback stemning. Jeg har bare gode opplevelser herfra om jeg har vært her med venninner eller med familie og barn.

Det er deilig å kunne ha et sted så nære hjemmet hvor man kan slappe av, nyte god mat og drikke og føle seg så velkommen. Gleder meg til neste gang.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, tgoborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anetteemb, Daglig leder på Kullebunden spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Tusen takk! Veldig hyggelig, velkommen tilbake. Mvh Anette

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kullebunden spiseri, så også på

 

Har du vært i Kullebunden spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din