Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Restaurant Mori, The Well.

Vi bestilte en femretters meny bestående av sashimi av laks og hvit fisk og tataki-biff til... les mer

Anmeldt 3 dager siden
marwilh
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
God på spa, elendig på Mori

Spa på The Well, var helt fantastisk, rent og pent. Hyggelig betjening og Brasseriet på TheWell... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Drillo1234
via mobile enheter
Les alle 420 anmeldelsene
  
Anmeldelser (420)
Filtrer anmeldelser
420 resultater
Vurdering fra reisende
286
74
38
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
286
74
38
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6873 av 420 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

4/5 men her et noen forslag til forbedringspunkter:

Vi hadde bestilt bord i restauranten til 17:30. Selv om det nesten var tomt der måtte vi stå lenge i kø for å få bord selv om det var flere ansatte på jobb enn gjester der. Det tok også lang tid før vi fikk bestille.

To håndkler inkl. i prisen er ett for lite. De blir fort for våte etter 4-5 timers besøk.

Et tøynett til å frakte håndkler mv. i hadde vært bra. Litt mas å drasse på alt fra sted til sted. Pluss en «badge» med ditt navn i snor til å henge på «din» knagg slik at du lett finner tilbake til din knagg. Alle håndkler er jo like og lett å ta feil.

Egen dag der badetøy ikke er lov.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, ps3run
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei,

Tusen takk for anmeldelse og tilbakemelding. Dine forslag blir videreformidlet til de aktuelle avdelingene. Tusen takk for engasjementet, det setter vi stor pris på!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2018

Sett av god tid, over 4 timer, du svever i tiden. La din nakne kropp varmes i utallige badstuer og varme kulper. Mellom attraksjonene tar du på deg en god badekåpe og kan slappe av i flotte omgivelser med litt leskende eller spise et godt måltid i restauranten. Om man måler antall attraksjoner og aktiviteter vurdert opp mot inngangspengene er et besøk verdt gull. I tillegg kan du kjøpe diverse kropps-behandlinger, leirebadstue eller skikkelig såpebehandling (hamam). Mange kommentarer på TA og FB tar for seg den kontinentale måten å være i et termalbad eller spa på. Den kontinentale tradisjonen innfører The Well på en meget avslappet måte. Gothewell - feelwell!

Dato for opplevelse: desember 2018
3  Takk, Naturaleza55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig anmeldelse! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018

Vi bruker stedet forholdsvis ofte, minst èn gang i måneden, og da uten behandlinger vel og merke. Vi benytter bassenger og badstuer og er kjempefornøyde med det. Hyggelig betjening, rene og flotte lokaler og fasiliteter med dempet behagelig belysning.
Vi liker også godt den kontinentale tilnærmingen med muligheten til å benytte fasilitetene uten badetøy. Det er èn dag i uken hvor badetøy er obligatorisk i bassengene. I gjennomsnitt varer våre besøk ca tre timer, og det bør et besøk minst vare.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, doxa4000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei,

The Well setter stor pris på din anmeldelse. Så utrolig hyggelig å lese at dere bruker oss så ofte. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen i tiden fremover. Ønsker deg en deilig førjulstid!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Vi ble påspandert et gavekort på The Well pålydende kr 2.500,-. Det ble en fantastisk opplevelse!
Kona og jeg tok en deilig helmassasje samtidig på samme rom. 80 deilige minutter! Profesjonelle massører som arbeidet og knadde og masserte hele tiden - skikkelig valuta for pengene!
Vi inkluderte både lunsj og middag under oppholdet - god mat.
Timene gikk fort i det store bassenget, boblebadene, de forskjellige oppvarmede kulpene både inne og ute, badstuene og ikke minst de nydelige steambadene med forskjellige dufter.
Etter syv timer hadde vi fått vår gode og behagelige dose, og ved utsjekk viste det seg at gavekortet utgjorde omtrent halve investeringen vi hadde gjort i kropp og sjel denne opplevelsesrike dagen!
Vel verd investeringen!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Tusen takk for strålende anmeldelse! Hyggelig å lese at dere koste dere hos oss så lenge :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Godt for kropp og sjel. +at en slipper badetøy, kropp er kropp nok av valg, anbefaler japansk sauna i 3 etg. 4 timer er helt innafor om en ikke skal spise eller ha behandling. Et lite minus at mat og drikke er i overkant dyrt. . .

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Lina Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Hei,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse og konstruktiv tilbakemelding. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser