Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott Spa, men styr unna "Tasting menu" på Mori

Hele spa avdelingen var fantastisk, rommet på hotellet var svært bra, og betjeningen i respesjonene... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Anja L
Fantastisk opplevelse nok en gang!

Hadde et deilig døgn på spa og i junior suite med en venninne. Vært der noen ganger før og elsker... les mer

Anmeldt 22. desember 2022
Linn H
via mobile enheter
Les alle 574 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (574)
Filtrer anmeldelser
574 resultater
Vurdering fra reisende
375
98
50
31
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
375
98
50
31
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
131136 av 574 anmeldelser
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Nytt og rent badeland for voksne.
Stort, men intimt. Mange soner tilpasset ulike behov og ønske.
Selv med mange besøkende var det rom for alenetid.
Rom for å bade som du vil. Naken eller påkledd. Ingen andre som bryr seg.
Anbefaler behandling i spaet!

Kommer definitivt igjen

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, modiere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hei,

Tusen takk for veldig bra anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019

Vi var et par som var der sammen, hvor hun hadde massasje og jeg kun benytta meg av anleggets basseng og saunaer.
Hun var godt fornøyd med massasjen, mens jeg prøvde de mulighetene som fantes ellers i anlegget.
Deilig basseng og mange muligheter om man er glad i saunaer og varme.
2 retters lunsj i en veldig hyggelig restaurant fikk vi også med på biletten.
Vårt besøk her kosta ca. 2600.-, noe som gjør at dette ikke er noe man gjør hver uke.
Men vi kommer nok sikkert igjen om vi skulle befinne oss i området.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, groeseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Hei,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

4/5 men her et noen forslag til forbedringspunkter:

Vi hadde bestilt bord i restauranten til 17:30. Selv om det nesten var tomt der måtte vi stå lenge i kø for å få bord selv om det var flere ansatte på jobb enn gjester der. Det tok også lang tid før vi fikk bestille.

To håndkler inkl. i prisen er ett for lite. De blir fort for våte etter 4-5 timers besøk.

Et tøynett til å frakte håndkler mv. i hadde vært bra. Litt mas å drasse på alt fra sted til sted. Pluss en «badge» med ditt navn i snor til å henge på «din» knagg slik at du lett finner tilbake til din knagg. Alle håndkler er jo like og lett å ta feil.

Egen dag der badetøy ikke er lov.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, ps3run
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei,

Tusen takk for anmeldelse og tilbakemelding. Dine forslag blir videreformidlet til de aktuelle avdelingene. Tusen takk for engasjementet, det setter vi stor pris på!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2018

Sett av god tid, over 4 timer, du svever i tiden. La din nakne kropp varmes i utallige badstuer og varme kulper. Mellom attraksjonene tar du på deg en god badekåpe og kan slappe av i flotte omgivelser med litt leskende eller spise et godt måltid i restauranten. Om man måler antall attraksjoner og aktiviteter vurdert opp mot inngangspengene er et besøk verdt gull. I tillegg kan du kjøpe diverse kropps-behandlinger, leirebadstue eller skikkelig såpebehandling (hamam). Mange kommentarer på TA og FB tar for seg den kontinentale måten å være i et termalbad eller spa på. Den kontinentale tradisjonen innfører The Well på en meget avslappet måte. Gothewell - feelwell!

Dato for opplevelse: desember 2018
3  Takk, Naturaleza55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig anmeldelse! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018

Vi bruker stedet forholdsvis ofte, minst èn gang i måneden, og da uten behandlinger vel og merke. Vi benytter bassenger og badstuer og er kjempefornøyde med det. Hyggelig betjening, rene og flotte lokaler og fasiliteter med dempet behagelig belysning.
Vi liker også godt den kontinentale tilnærmingen med muligheten til å benytte fasilitetene uten badetøy. Det er èn dag i uken hvor badetøy er obligatorisk i bassengene. I gjennomsnitt varer våre besøk ca tre timer, og det bør et besøk minst vare.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, doxa4000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018

Hei,

The Well setter stor pris på din anmeldelse. Så utrolig hyggelig å lese at dere bruker oss så ofte. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen i tiden fremover. Ønsker deg en deilig førjulstid!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser