Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott Spa, men styr unna "Tasting menu" på Mori

Hele spa avdelingen var fantastisk, rommet på hotellet var svært bra, og betjeningen i respesjonene... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Anja L
Fantastisk opplevelse nok en gang!

Hadde et deilig døgn på spa og i junior suite med en venninne. Vært der noen ganger før og elsker... les mer

Anmeldt 22. desember 2022
Linn H
via mobile enheter
Les alle 577 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (577)
Filtrer anmeldelser
577 resultater
Vurdering fra reisende
375
98
51
32
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
375
98
51
32
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
131136 av 577 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2019

En flott måte å slå i hjel noen timer. Nytt, reint, hyggelig personal og masse muligheter for dem som liker vann, sauna og avslapping. Både med og uten badetøy for dem som ønsker det. Eneste minuset er kanskje at det blitt litt for svært? Et spa skal jo være et plass med lav puls, stille og rolig. Men med mange mennesker løpende inn og ut av sauner, av og på med badetøy osv...så skapes det mye støy og styr. Bortsett fra det er The Well absolutt verdt et besøk. Jeg kommer gjerne igjen.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, ToreA23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Hei, takk for hyggelig review!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde en veldig deilig opplevelse på The Well. Vi hadde kun 2 - 3 timer til rådighet, og det var for oss i minste laget. Det var mange besøkende i anlegget når vi var der, men likevel var det god plass og avslappet stemning. Vi rakk ikke benytte oss av servering eller massasje. Det eneste vi følte negativt var at for mange gjester benyttet badetøy i anlegget, særlig de store bassengene. For oss som valgte å bruke anlegget uten klær, på den kontinentale måten de reklamerer sterkt for, føltes det ukomfortabelt å benytte enkelte attraksjoner fordi alle andre var påkledd i disse. Et ønske og tips til The Well: Tirsdager er det påbudt med badetøy, lag en dag hvor badetøy er forbudt!
Vi kommer definitivt igjen

Dato for opplevelse: desember 2018
5  Takk, Kongemoi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei,

Tusen takk for anmeldelse og tips. Vi setter stor pris på engasjementet og tar med oss dine synspunkter i kontinuerlig vurdering av tilbudet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Nytt og rent badeland for voksne.
Stort, men intimt. Mange soner tilpasset ulike behov og ønske.
Selv med mange besøkende var det rom for alenetid.
Rom for å bade som du vil. Naken eller påkledd. Ingen andre som bryr seg.
Anbefaler behandling i spaet!

Kommer definitivt igjen

Dato for opplevelse: januar 2019
1  Takk, modiere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hei,

Tusen takk for veldig bra anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019

Vi var et par som var der sammen, hvor hun hadde massasje og jeg kun benytta meg av anleggets basseng og saunaer.
Hun var godt fornøyd med massasjen, mens jeg prøvde de mulighetene som fantes ellers i anlegget.
Deilig basseng og mange muligheter om man er glad i saunaer og varme.
2 retters lunsj i en veldig hyggelig restaurant fikk vi også med på biletten.
Vårt besøk her kosta ca. 2600.-, noe som gjør at dette ikke er noe man gjør hver uke.
Men vi kommer nok sikkert igjen om vi skulle befinne oss i området.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, groeseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2019

Hei,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

4/5 men her et noen forslag til forbedringspunkter:

Vi hadde bestilt bord i restauranten til 17:30. Selv om det nesten var tomt der måtte vi stå lenge i kø for å få bord selv om det var flere ansatte på jobb enn gjester der. Det tok også lang tid før vi fikk bestille.

To håndkler inkl. i prisen er ett for lite. De blir fort for våte etter 4-5 timers besøk.

Et tøynett til å frakte håndkler mv. i hadde vært bra. Litt mas å drasse på alt fra sted til sted. Pluss en «badge» med ditt navn i snor til å henge på «din» knagg slik at du lett finner tilbake til din knagg. Alle håndkler er jo like og lett å ta feil.

Egen dag der badetøy ikke er lov.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, ps3run
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Hei,

Tusen takk for anmeldelse og tilbakemelding. Dine forslag blir videreformidlet til de aktuelle avdelingene. Tusen takk for engasjementet, det setter vi stor pris på!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser