Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
God på spa, elendig på Mori

Spa på The Well, var helt fantastisk, rent og pent. Hyggelig betjening og Brasseriet på TheWell... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Drillo1234
via mobile enheter
Veldig ålreit spa, anbefales!

Vi hadde bestilt summer staycation med en overnatting, spaopphold og inkludert lunsj. Vi bestilte... les mer

Anmeldt 1 uke siden
marenn879
via mobile enheter
Les alle 418 anmeldelsene
  
Anmeldelser (418)
Filtrer anmeldelser
418 resultater
Vurdering fra reisende
286
73
37
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
286
73
37
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 418 anmeldelser
Anmeldt 15. mai 2020

Vi har besøkt stedet en del ganger siden åpningen. Vi er fremdeles begeistret for stedet . Men noe bør rettes på . Flere ganger har vi klaget på middagen i restauranten uten noen forbedring. Maten har ved to anledinger vært til terningkast to. En kveld hadde vi forhåndsbetalt en middagspakke med hovedrett og dessert. Hovedretten stod til en treer. Etter det ventet og ventet vi på desserten. Klokka var syv ,men ingen dessert. Da vi henvendte oss til en annen servitør fikk vi beskjed at vår servitør var gått hjem. Jaja.
Men en negativ utvikling når det gjelder "bekledning" vil jeg peke på.. Sist vi var der var det mest bare badetøyfolk (ikke en tirsdag). I bastuene også med badetøy. Vi har prøvd det men misliker det. Så siden vi foretrekker å bade uten tøy i bassenger og kulper føler vi oss litt "ensomme". Siden the Well har badetøydag hver tirsdag så kunne det kanskje vært en tanke med en dag i måneden uten badetøy slik som på spa i utlandet ?

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, hurdal43
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2020

Hei, takk for tilbakemelding og tips.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Passe stort, så det er ikke uoversiktlig - men nok å gjøre - og flere steder man kan være "alene". Ganske tungvinn løsning med parkering, flere som slet og ga opp. Burde vært en easy park løsning. God mat og service i resturanten.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, I8553HHchristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2020

Takk for anmeldelse! Vi tar dine synspunkter videre for informasjon og gjennomgang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

Supert sted hvor man kan slappe godt av. På mitt tredje besøk fant jeg ut at det er et kaldt basseng på taket, 12 grader. Har ikke prøvet dette før. Det var utrolig deilig med bastu først og så ut i dette bassenget. Bare å repetere så mange ganger man vil :-)

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, D3479AEannew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2020

Takk for super anmeldelse! Utebassenget er både deilig og helsebringende :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2020

For en magisk opplevelse. Jeg har aldri opplevd et freshere annlegg med så mange muligeter. Jeg gikk på skyer når vi forlot The well etter 5 herlige timer. Gleder meg til sommeren, hører rykter om deilig lounge musikk utendørs. Satte ogå pris på at dette er kun et sted for voksne, det var en rolig og chill atmosfære rett og slett et perfekt sted å dra på date med mannen <3

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, CecilieG132
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2020

Hei Cecilie, takk for veldig hyggelig anmeldelse! Sommeren er magisk ved utebassenget <3 Vi gleder oss sammen deg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020

Et flott sted med en rolig og komfortabel atmosfære. Et voksent klientel gir deg fri fra barnelek og annet bråk. Perfekt for en dag med partneren hvor du for en rimelig penge kan slappe av en hel dag om du ønsker eller har tid til dette. Har man lyst er det mulighet til å nyte god mat i stedets resturanter. Absolutt et sted og anbefale, men om man ønsker færrest mulig mennesker bør man velge andre dager enn lørdag.

Dato for opplevelse: februar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, byggbob2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020

Hei, takk for hyggelig anmeldelse. Vi er helt enig med deg! Mandag, onsdag og torsdag er rolige dager om man søker stillhet og meditasjon <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser