Vært på The Well tre ganger og storkosa oss hver gang. Virkelig en opplevelse! Veldig hyggelige... les mer
Fantastisk hotell med fine lydisolerte rom med fine bad, gode senger og behagelig atmosfære. Liker... les mer
Veldig fornøyd, som før - men likevel et minus. Gjester, særlig yngre, beholder badedrakten på i saunaer og damprom og kulper. Vi - et godt voksent par som ikke tilhører badedraktens venner og derfor synes at hovedregelen på the Well er fin, blir litt satt tilbake når vi til tider var de eneste uten klær, og møtte blikk som kunne drepe.
Innfør rene nakendager, så kommer vi snart tilbake!
Takk for tilbakemelding. Dine synspunkter er tatt videre med aktuelle avdelingsledere. Vi skal selvfølgelig følge opp at gjester ikke bruker badetøy i badstuene våre.
Allerede når vi kom til resepsjonen, forstod vi at dette kom til å bli en spesiell opplevelse. Vi møtte noen profesjonelle og hyggelige mennesker som var serviceminded og hjelpsomme. Det var rent og tiltalende basseng og en masse ulike badstuer samt ulike SPA-tilbud.
Vi vår i toppetasjen og solte oss i det fine været og spiste en deilig lunch i restauranten.
Trang du hjelp eller lurte du på noe, var det alltid en av betjeningen til hånde og en avslappet og hyggelig atmosfære som gjorde at vi bestemte oss der og da: Hit vil vi igjen.
Tusen takk for veldig hyggelig anmeldelse!
Vi hadde en veldig god opplevelse på the well. Vi koste oss veldig med de ulike badstuene og badene. Hyggelig personale, gode drinker og god mat i restauranten. Vi spiste dagens sandwich og vegetarburger, begge deler var veldig godt.
Selv om vi var veldig fornøyd har vi noen forslag til forbedring:
- Det kunne vært lurt å ha et eget område for informasjon og booking av aufgus og lignende. De som lurte på dette hadde kun baren i 1. etasje å henvende seg til, noe som gjorde at det ble lang kø i baren.
- Reglene om ingen badetøy i sauna ble ikke overholdt. Det satt mange med bikini i badstuene. Når dette er en regel, er det fint om de ansatte passer på.
- Det hadde vært veldig kult med en vedfyrt sauna!
Til tross for disse punktene var vi svært fornøyd med the Well, og anbefaler det gjerne videre 😊
Takk for hyggelig feedback og gode tips til forbedring. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!
The Well er et veldig fint sted for en avkobling. Upåklagelig fasiliteter, design og atmosfære.
Men, når det kommer til matopplevelsen var det skuffende. Man får følelsen av å være usett på et samlebånd. Vi stod tilstanden 40 minutter i kø for å få bord i restauranten og prøvde både inne og ute. Servitørene løp frem og tilbake uten å si noe til de som stod i køen. Forståelig at de er stresset, så ikke deres skyld, men her er det i hvert fall ikke kontroll på sakene. De var også tomme for noe av det man skulle få ved å bestille en pakkedeal.
Takk for tilbakemelding. De aktuelle avdelingslederne er informert om din feedback og tar en gjennomgang i respektive avdelinger for forbedringer.
Vi har besøkt stedet en del ganger siden åpningen. Vi er fremdeles begeistret for stedet . Men noe bør rettes på . Flere ganger har vi klaget på middagen i restauranten uten noen forbedring. Maten har ved to anledinger vært til terningkast to. En kveld hadde vi forhåndsbetalt en middagspakke med hovedrett og dessert. Hovedretten stod til en treer. Etter det ventet og ventet vi på desserten. Klokka var syv ,men ingen dessert. Da vi henvendte oss til en annen servitør fikk vi beskjed at vår servitør var gått hjem. Jaja.
Men en negativ utvikling når det gjelder "bekledning" vil jeg peke på.. Sist vi var der var det mest bare badetøyfolk (ikke en tirsdag). I bastuene også med badetøy. Vi har prøvd det men misliker det. Så siden vi foretrekker å bade uten tøy i bassenger og kulper føler vi oss litt "ensomme". Siden the Well har badetøydag hver tirsdag så kunne det kanskje vært en tanke med en dag i måneden uten badetøy slik som på spa i utlandet ?
Hei, takk for tilbakemelding og tips.
Passe stort, så det er ikke uoversiktlig - men nok å gjøre - og flere steder man kan være "alene". Ganske tungvinn løsning med parkering, flere som slet og ga opp. Burde vært en easy park løsning. God mat og service i resturanten.
Takk for anmeldelse! Vi tar dine synspunkter videre for informasjon og gjennomgang.