Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Utrolig avslappende og samtidig så variert at det ikke er kjedelig i det hele tatt.

Jeg er i utgangspunktet ikke en spa-person. Allikevel koser jeg meg med kona mi en hel dag på The... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 6 dager siden
SigiWe
,
Corralejo, Spania
Et ord: fantastisk

Dette var vårt første besøk hos The Well og overgikk allerede høye forventninger! Et utrolig flott... les mer

Anmeldt 1 uke siden
julianeaantonsen
,
Sarpsborg, Norge
via mobile enheter
Les alle 450 anmeldelsene
  
Anmeldelser (450)
Filtrer anmeldelser
450 resultater
Vurdering fra reisende
300
80
42
21
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
300
80
42
21
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 450 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2020

Vi var 2 par som besøkte dere. Har vært der flere ganger over noen år. Fant ut etter første besøk at det var best å bade naken og slippe vått badetøy pluss det å ta badetøyet av/på hele tiden. Føles bare helt naturlig selv om ingen av oss er naturister. Ser at en del skjuler badetøy innenfor pestemal i saunaer. Betjeningen er hyggelig og det lukter og ser rent ut i hele bygget. Retauranten kan gjerne ha litt mer å velge i. Men totalopplevelsen er bra

Dato for opplevelse: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, J0n80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei, tusen takk for veldig god anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Hyggelige ansatte, avslappende og fine omgivelser og attraksjoner. unike sauna, basseng og dusjer anbefales!

Dato for opplevelse: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, sch1233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Veldig fornøyd, som før - men likevel et minus. Gjester, særlig yngre, beholder badedrakten på i saunaer og damprom og kulper. Vi - et godt voksent par som ikke tilhører badedraktens venner og derfor synes at hovedregelen på the Well er fin, blir litt satt tilbake når vi til tider var de eneste uten klær, og møtte blikk som kunne drepe.
Innfør rene nakendager, så kommer vi snart tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, ruptus76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Takk for tilbakemelding. Dine synspunkter er tatt videre med aktuelle avdelingsledere. Vi skal selvfølgelig følge opp at gjester ikke bruker badetøy i badstuene våre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Allerede når vi kom til resepsjonen, forstod vi at dette kom til å bli en spesiell opplevelse. Vi møtte noen profesjonelle og hyggelige mennesker som var serviceminded og hjelpsomme. Det var rent og tiltalende basseng og en masse ulike badstuer samt ulike SPA-tilbud.
Vi vår i toppetasjen og solte oss i det fine været og spiste en deilig lunch i restauranten.
Trang du hjelp eller lurte du på noe, var det alltid en av betjeningen til hånde og en avslappet og hyggelig atmosfære som gjorde at vi bestemte oss der og da: Hit vil vi igjen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, RennyBA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Tusen takk for veldig hyggelig anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en veldig god opplevelse på the well. Vi koste oss veldig med de ulike badstuene og badene. Hyggelig personale, gode drinker og god mat i restauranten. Vi spiste dagens sandwich og vegetarburger, begge deler var veldig godt.
Selv om vi var veldig fornøyd har vi noen forslag til forbedring:
- Det kunne vært lurt å ha et eget område for informasjon og booking av aufgus og lignende. De som lurte på dette hadde kun baren i 1. etasje å henvende seg til, noe som gjorde at det ble lang kø i baren.
- Reglene om ingen badetøy i sauna ble ikke overholdt. Det satt mange med bikini i badstuene. Når dette er en regel, er det fint om de ansatte passer på.
- Det hadde vært veldig kult med en vedfyrt sauna!

Til tross for disse punktene var vi svært fornøyd med the Well, og anbefaler det gjerne videre

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Rikke12345678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Romarsdatter, Guest Relations Manager på The Well Spa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Takk for hyggelig feedback og gode tips til forbedring. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser