Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Avslappende opplevelse, men mye rom for forbedring

Ekstremt avslappende opplevelse, like mye hver gang. Dog var temperaturen på vannet i bassengene og... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Violeta K
The Well Spa Resort: En fantastisk opplevelse – igjen!

Dette er nå den 10. gangen jeg besøker The Well på tre år, og jeg er like fornøyd hver gang. The... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Joakim L S
via mobile enheter
Les alle 676 anmeldelsene

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Spaavdelingen var hyggelig og hadde flere avdelinger. Anbefaler å være tidlig, da det blir kø etterhvert.

Restaurant mori hadde en uhøflig kelner, som frarådet meg fra ønsket rett pga hun ikke likte den.
Vi fikk kork i vinen, men det fikk vi vite at gikk helt fint.
Ellers var maten god. Nydelig dessert.

Hotellrommet var lite og greit. Vær obs når du oppholder deg på rommet, personalet banker ikke. Vi fikk besøk på rommet av hotellansatte 2 ganger. Husk også å lukke baderomsdøren ellers hører du naboene.

Frokosten er veldig begrenset på utvalget.
Er du glad i skinke, så er det greit ellers er det ikke stort mer. Måtte be om ren kaffekopp og bestikk.

Takk, Gabriel S
Anmeldt 25. juli 2022

Anbefales ikke til de som bruker hijab eller heldekkende bikini. Hotellet var kjempefint og personalet var super hyggelige.

Det står på The Well sin nettside at man kan velge enten å gå naken eller ta på The Well sine badetøy. Jeg sjekket nettsiden om det er noe som passer til meg men det var ikke noe. Jeg spurte om å kunne gå på spa anlegget med eget badetøy som er heldekkende og de sa ja. Jeg gikk inn til dame garderobe, dusjet og tok på meg badetøyet. Jeg satt meg inn på en av de stolene der og lukket øyne litt. Jeg våknet etter noen minutter til en vekter som snakker med meg.

Han tok meg til et lite rom med fryser og masse kladder. Han sa at det var ikke lov å bruke en heldekkende bikini på anlegget og at jeg må gå tilbake til hotellrommet mitt. Hæ? jeg ba om å snakke med topp ledelsen om problemet men de tok ikke telefonen. Jeg ventet på det lille rommet for 20 minutt før vekteren fikk svar fra mellom ledelsen at jeg kan nyte helgen min. Okey? og de 20 minuttene av stress? hva skal jeg gjøre med dem?

Jeg gikk tilbake til hotellrommet mitt og ikke kom ned igjen. Så sint at de har ikke noe som passer for meg men allikevel vil ikke gi andre alternativer. Dette burde stå veldig klart på nettsiden at HELDEKKENDE BADETØY er ikke i kolleksjonen vår og du er ikke velkommen hvis du bruke det, Punktum. Jeg kunne valgt et annet sted.

2  Takk, 827suaa
Anmeldt 13. juli 2022

Jeg dro alene og det kan absolutt anbefales for et døgn med total avslapping. Både hotellrom og spa-anlegget stod til forventningene. Og det var veldig deilig med en digital detox. Kjempefin service fra starten av oppholdet og til slutten. Synes dog et par av prisene jeg var borti var heftige, men det er bare detaljer i den store sammenhengen. Kjempefornøyd og kommer garantert tilbake!

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Anine J
Anmeldt 1. juli 2022

Har vært flere ganger på the Well og det er et helt fantastisk spa. Kommer nok tilbake flere ganger.

Dato for opplevelse: april 2022
Takk, 564jeanetted
Anmeldt 7. juni 2022

Meget fornøyd med SPA og hotell.
Brasseriet kan ikke anbefale - selv mat er god men sjansen å få den er liten. Meny til middag var ikke tilgjengelig til bestilling bare noe få retter ( til tross for vi bestilte bord på forhånd). Til lunch får man samme meny som til middag og ventetid er 30-40 min. Man må ba flere ganger å få vann.

Dato for opplevelse: juni 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen