Dette var andre gangen jeg dro. Denne opplevelsen var litt lavere enn første gangen (kanskje pga... les mer
Dette er nok det beste hotellet og anlegget i Norge. Svært bra rom, god temperatur og gode senger... les mer
Svært rent og pent og behagelig. Morsomme attraksjoner og bad som gjorde en hel dag (11 timer) svært variert. Eneste store minus var at flere av attraksjonene var stengte på grunn av strømpriser og konstruksjonsarbeider uten at dette var informert om på forhånd. Det var også én av sikkerhetsvaktene som stirret litt vel mye på nakne gjester og som også ble snakket til av en annen kollega, men ellers hadde vi ingen negative erfaringer med noen andre gjester eller ansatte. 90% av oppholdet var knirkefritt og profesjonelt.
Spa restauranten i 3.etg anbefales på det sterkeste.
Spaopplevelsen startet bra, men endte dårlig da vi kjøpte anti pasti som viste seg å ha mugg på paprikaen og tomaten. Vi fikk en wrap og pengene tilbake som et plaster på såret, men endte opp med å dra hjem rett etter opplevelsen. Det ødela stemningen og lysten til å nyte anlegget videre. Vi sa også i i fra i resepsjonen. Fikk et blekt beklager og ingen smil. Kundeservice vet de ikke lenger hva er på The Well.
Vanligvis liker jeg veldig godt The Well , men i dag tok jeg meg en tur ditt på formiddagen , overraskelsen var at nesten mer en halv parten av både saunaer/boblebad var stengt noen skulle åpen kl 17 :00 , fra 10-17 er lang å vente . Dette her er ikke en bra deal når man betaler full day pass . Det er jo litt kynisk å ta fullt betalt for å være i ett sted som ikke leverer det som dere promoterer .
Uansett grunn !
Jeg dessverre forlate stedet og krevd pengene mine tilbake. :(.
Nydelig vakkert hotell med topp service, fantastisk mat og drikke og fasiliteter. Anbefales virkelig!
Vi besøkte The Well fra fredag til lørdag og overnattet i junior suite.
Rommet var supert, vi fikk god service av roomservice til både kveldsmat og frokost. Spaet var deilig, Hamam Duo var helt fantastisk, og hele atmosfæren der er det beste vi har opplevd ifht andre spa i Norge og utlandet.
Gjennomført konsept fra start til slutt. Nytt og flott hotell med fokus på detaljer. Fine miljø i de ulike sonene og tydelig bruk av dyktige arkitekter. Rommene er svært moderne med digitale løsninger og må skryte spesielt av senger, sengetøy og bad.
Var skeptisk i forkant med tanke på optional clothing i spa men vi opplevde det som både diskret og naturlig. Riktig type belysning i sonene der badetøy må av og kort distanse fra der man henger fra seg badekåper og håndduker etc. Balansert kundebase med alt fra unge par til eldre enslige. Ingen klar gruppe som skilte seg ut. Vi besøkte fra tirsdag til torsdag og selv på tirsdag som er en populær dag opplevde vi det ikke som overfullt. Anbefaler å sette seg inn i de ulike rutinene man kan delta på.
Vi spiste både på Moori og Brasseriet. Førstnevnte skilte seg spesielt ut. Fantastisk matopplevelse om man går for tasting menyen. De hadde også et imponerende vinkart. Vi gleder oss til neste besøk!