Dette var andre gangen jeg dro. Denne opplevelsen var litt lavere enn første gangen (kanskje pga... les mer
Dette er nok det beste hotellet og anlegget i Norge. Svært bra rom, god temperatur og gode senger... les mer
The Well tilbyr en unik mulighet for å kunne slappe helt av uten forstyrrelser. Mange aktiviteter som det er mulig å delta på, de fleste er inkludert i prisen, noen koster en femtilapp ekstra og krever påmelding. Liker å kjøpe salt å ha min egen scrub. Behagelige utendørsfasiliteter, god temperatur alle steder (selv om jeg kunne foretrukket 1 grad varmere i varmpoolen utendørs). Alltid god mat og nå er det igjen blitt rimeligere alternativer blant vinene (som jeg synes er nødvendig hvis jeg skal komme ofte). Personale er alltid behjelpelige og massasjen er fornuftig priset.
Spaet er veldig fint med innbydende fasiliteter, men maten der er utrolig dårlig og overpriset. Veldig synd når man først bruker såpass mye penger på spa- og hotell, og så er maten og snacksen så uspiselig og overpriset.
Sikkerhetsvakten tar ikke varsler om ubehagelig oppførsel fra menn på alvor. Det er grunnen til at jeg ikke vil anbefale The Well videre.
To menn oppførte seg truende. Kvinnen jeg var med fikk mye av dette fokuset rettet mot seg og ble redd.
Da jeg meldte ifra om to menn som stirret uavbrutt på bryster og kjønnsorgan, både på min kvinnelige partner og på andre kvinner som forsøkte å flytte seg unna dem, fikk jeg som svar fra sikkerhetsvakten at "slike finnes på alle steder. De finnes på huk også".
Og det stemmer absolutt. Men The Well er et avgrenset område der man betaler for å komme inn. Så at dette ikke tas på alvor av sikkerhetsvakta, hvis jobb det er å sørge for alle gjesters sikkerhet, er hårreisende. Disse mennene ga seg ikke, selv da de fikk beskjed om å stoppe. Derfor gikk jeg til sikkerhetsvakten.
Vakta sa også, om en av de to mennene, "Ja, han er her tre ganger i uka. Han slår hjul naken i den japanske saunaen og sånt. Han er helt ufarlig".
At han er "ufarlig" kan godt stemme, hvis man da kun spør om han har forgrepet seg på noen. Men det er et teoretisk spørsmål. Det er et faktum at mannen gikk fra rom til rom og lette etter kvinner han kunne stirre på. Det var umulig å unngå ham. Det er også et faktum at han sendte ekle blikk og skapte en særskilt ubehagelig stemning for kvinner. Mannen var der fra stedet åpnet til stengetid og oppførte seg på samme måte hele dagen. At han er der "tre ganger i uken" handler definitivt ikke om sauna-forholdene eller muligheten til å ta seg en svømmetur. Hvorfor er dette greit?
Om man ikke kan bortvises på grunnlag av å stirre hensynsløst og skape en så ubehagelig stemning at sikkerhetsvakta øyeblikkelig vet hvilken mann det er snakk om, forteller dette meg at The Well ikke tar kvinners sikkerhet på alvor.
Jeg vil derimot nevne at andre ansatte, slik de unge som jobber i smoothie-baren, samt de ansatt i resepsjonen, lot til å ta dette på alvor. Det er med andre ord spesifikt sikkerhetsvakta som ikke synes at kvinner kan forvente å få være i fred på The Well.
Avslappende og deilig opphold. Kom tidlig, og fikk bruke spa anlegget med en gang. Da vi sjekket inn, var det ikke ledig rent som så vi ble oppgradert. Helt topp! Personalet i skranken var noe for mye detaljerte og trege. Gjaldt alle. Køen var unødvendig lang. Kanskje vurdere self- check out? Spa anlegget var romslig og veldig variert. God plass og mye å velge i. Litt mye nakenhet, men det er fordi jeg er reservert. Respekterer at det er slik stedet er. Men syns det skulle være mer personell som følger med på om nakne mennesker vandrer rundt i fasilitetene. Var også en tydelig beruset/dopet kvinne som var der i flere timer, som gjorde det ubehagelig for oss andre gjestene. Skulle også ønske man slo hardere ned på "klining" i området. Det er ubehagelig. Skjønner at et slikt sted trigger dette, men det passer seg ikke. Men alt i alt hadde vi et veldig avslappende, godt opphold og kommer gjerne igjen, men kanskje på en tirsdag.
Det er et flott resort men i dag var det ekkelt å være der, på grunn av berusede mennesker som hadde sex i fasilitetene. De hoppet på hverandre og virket til å ikke ha kontroll over sin kropp. Det er ekkelt å bade med utflød i vannet. Vennligst konsentrer på å hjelpe deres gjester å utdanne seg om hvordan man oppfører seg på offentlige steder.
Ble møtt av smilende betjening i hotellresepsjonen. Fikk tildelt fantastisk rom i 7.etasje - stort lyst, fint med Champagne i vinkjøler og nydelig The Well sjokolade servert.
Vi skiftet til badetøy- The Well badekåpe og "slippers" og klar for nydelig opplevelse i SPA området. Vi badet ute og inne - vi var med på nydelige "treatment" i ulike badstuer!
Anbefaler dette stedet på det varmeste- det er rolig- behagelig og nydelig mat både i Brasseriet og i restauranten MORI! Her får du mye for pengene!