Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
The Well Spa Resort: En fantastisk opplevelse – igjen!

Dette er nå den 10. gangen jeg besøker The Well på tre år, og jeg er like fornøyd hver gang. The... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Joakim L S
via mobile enheter
The Well - riktig bra service! Ble tatt godt imot

Ble møtt med en meget hyggelig , mannlig og gjestfri resepesjonist. Fortalte oss hva The Well gikk... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Eirik R
Les alle 673 anmeldelsene

Anmeldt 11. august 2024

Dette var andre gangen jeg dro.
Denne opplevelsen var litt lavere enn første gangen (kanskje pga rommet jeg fikk).

MEN dette er et av de beste hotellene jeg har vært på.

Det starter med god oppfølging før ankomst på e-post eller tlf.

Jeg føler alt er topp fra du ankommer til jeg drar.
Blir møtt av ansatte med smil og høflig velkomst. Man føler de har ventet akkurat på deg 🤩

Rommene er så flotte og badene tilbyr alt som trengs.
Tannbørste, barberhøvel og mer….

Alt føles rent.

Bassengene er så deilige og dusjene.

Det oppleves som det meste er gjennomtenkt og som gjest så er det veldig god opplevelse.

Dato for opplevelse: mai 2024
Takk, Renata M
Anmeldt 27. juli 2024

Det var en forferdelig stressende opplevelse.
Alt for mange folk. Diskomusikk med DJ som overhodet ikke var avslappende. Verste spa-opplevelsen jeg har hatt. Overprisa var det også. Når man betaler såpass mye penger synes jeg man kan forvente å få slappet litt av. Dunkemusikk og hundretusen folk som går stressa mellom badstuer og bad er mer marerittopplevelse enn en komfortabel spa-opplevelse.. kommer aldri tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2024
Takk, Maria Kornelia L
Anmeldt 25. juni 2024 via mobile enheter

"The well"
Nei hvor skal man begynne!

Oppsummert "helt ok men blir ikke et gjensyn" lengre historie bak kommer her.

Allerede ved ankomst ble vi snakket ned i 7-8 minutter av resepsjonisten, ble så mye informasjon at tenkte bare skal vi sette oss ned så lenge eller hva. Så måtte vi skrive under et dokument. Spurte skal vi kjøpe hotellet eller er dere redde for at vi skal stjele lampen? Det ble tatt i mot med en liten latter.

Hele hotellet bærer preg av engelsk, for min del helt ok for jeg jobber internasjonalt, men vil tro det kan skape litt misnøye for oss nordmenn som ikke er så engelsktalende folk.

Utseende på rommet og lokalene er det lite negativt og si på, flott sted, det er mitt i skogen så Ingen innsyn eller bilstøy. Det er fint.
Ingen tv på rommet som igrunn er bra, men samtidig litt godt og slappe av med og på en hotell tur. Termostat på veggen du kan velge mellom fra minus 3 til pluss 3 grader. Ingen anelse hva det betyr og hvordan det kan styres

Så er det enten bade naken eller da i badetøy som MÅ kjøpes på hotellet, greit nok smak og behag men en sleip måte og tjene mer penger på. Hadde også vært litt hyggelig om hun i skanken hadde smilt og sagt "kan jeg hjelpe dere?" Som en servicemedarbeider burde ha men det var ikke eksisterende.

Bassenget er fint, nå er det riktignok norsk sommer det kan ikke hotellet noe for, men 90% av gleden finnes utendørs. Ergo på regnværsdager og vinter vil eks son spa være langt langt bedre. Eller bedre hele året.

Vi pyntet oss litt for og spise. Men øverste restaurant var stengt (vet ikke hvorfor, kanskje ukedag)
Så satt da i "restauranten" i 3 etg sammen med masse gjester i badekåper og ballene hengende nedover stolene. Så ble liksom ikke så koselig allikevel. Litt som en slalombakke der du går inn en kiosk i bakken hvor du går inn med slalåmskoene på.
Siden stedet er midt i skogen så var det der eller dra til kiwi som var alternativet. Siden det ikke var lov med tlf i den såkalte restauranten fikk jeg ikke tatt bilde av maten, prisene var enorme så valgte da en burger, samboer en pizza, 1 øl og 1 vin ble 1000kr hadde faktisk fått bedre burger på Circle c og pizza igrunn hvor som helst.

Dag 2 vurderte jeg biffen som da var 700kr men med gårsdagens matopplevelse i minne ble det noe annet. Blåskjell hvor veldig mange skjell var lukket, det er en slurvefeil som ikke skal skje og ikke helt heldig for en som ikke har erfaring med blåskjell.

Så skulle vi i baren, der var det 10 meter med kø og 2 stakkars som jobber livet av seg for at det skal gå rundt. Man kunne nemlig ikke bare sette seg man måtte stå og vente. Mest tåpelige jeg har opplevd. Jobber i utelivet og besøkt nærmest samtlige barer og hotell i landet. Så fikk vi bestilt, måtte igjen skrive under på papirer, aldri opplevd sånt før.
Inne i baren så det ut som et bombet ord som ikke godkjennes, ikke et bord uten glass og rot. Så sier stakkars servitøren når han kom med glassene at han beklaget litt rot fordi sjefene på hotellet hadde hatt en fest der. Så det ble kun 1 dyrt glass på oss hver og gikk gledelig tilbake til rommet. Umulig holde en god service når de er så få og så helt j…… ut. Dag nr 2 var min bursdag her men det ble ikke noe nytt gjensyn i baren. Helt uaktuelt.

Sto 2 biler utenfor hotellet helt inntil døren til 1.5 mill hver så sjefene har det sikkert bra!

Frokosten var fin, helt ok utvalg, var skeptisk til frokosten etter og ha lest alle anmeldelser på det men de har nok lyttet litt på den feedbacken. Igjen alt står på engelsk, så for de som ikke kan det kan det være vanskelig vite hva alt er.

Dette var første og siste besøk på the well. Så en bursdag man ikke vil glemme, dessverre ikke på den gode måten.

Dato for opplevelse: juni 2024
Takk, erikm373
Anmeldt 2. juni 2024 via mobile enheter

Jeg har vært på The Well flere ganger, og spaet er alltid like fantastisk. Men dere må se å gjøre noe med maten. Smakløst og lite kreativt til veldig stive priser. Det ødelegger den gode opplevelsen.

Dato for opplevelse: juni 2024
1  Takk, 624karolineb
Anmeldt 19. mai 2024

Veldig bra spa, utrolig mange muligheter og en del fine seanser man kan være med på.
Dessverre var både frokost og middag på brasseri og barene elendig. Dyrt, smakløst og tørt. Veldig kjedelig at det ikke legges mer fokus her. Det ødelegger en del av opplevelsen.

Dato for opplevelse: mai 2024
Takk, Joachim V