Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spiste middag”
Anmeldelse av TukTukThai Sandefjord

TukTukThai Sandefjord
Vurdert som nr. 3 av 58 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 34
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: TukTukThai Sandefjord. Restaurant og take-away i "Det lille huset" fra 1820 i Sandefjord. Intime og hyggelige lokaler midt i sentrum. Restauranten serverer en dynamisk asiatisk og norsk meny.
Anmeldt 17. juli 2020

Maten smakte bare Salt, sausene var tynne som vann, det kunne vært bedre.
Høy musikk er ikke så koselig i en spisested
Veldig bra service !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Z2371YSfernandoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Takk for feedback! Dine opplevelser på vår restaurant er rapportert til kjøkkenpersonalet. Håper du kommer tilbake så vi kan bevise at vi kan bedre. Vi hadde enormt press i juli med mange gjester og til tider kapasitetsproblemer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (280)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 281 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og fruen var her og kjøpte oss hver sin middagsrett.
Vi bestilte 2 forskjellige retter,og dei smakte begge veldig godt,litt for lite smak etter min gane,men kan være rettene skulle være slik,men jeg trodde at thailandsk mat hadde litt mer krydder.
Alt i alt en grei middags opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 36torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk service, nydelig autentisk thaimat samt en koselig og innbydende atmosfære. Vi elsker thailandske smaker og her var opplevelsen komplett! Takk Tuk Tuk Sandefjord - vi kommer snart tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnneB1778
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Hyggelig med fornøyde gjester. Takk for flott tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

God thaimat på koselig restaurant. Store porsjoner, autentiske smaker og greie priser. Veldig hyggelig betjening. Rent og pent overalt. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JoGrGu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hyggelig med fornøyde kunder! Takk for meget god tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Beste thai-maten på lenge:)
Vi prøvde 5 ulike retter, alle var delikate og smakte nydelig!
Hyggelig personale. Koselig lokale.
Rask og god service.
Anbefales:))

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Nhamre1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TukTukThai Sandefjord, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i TukTukThai Sandefjord? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din