Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service og fantastisk mat!”
Anmeldelse av TukTukThai Sandefjord

TukTukThai Sandefjord
Vurdert som nr. 3 av 59 Restauranter i Sandefjord
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 35
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: TukTukThai Sandefjord. Restaurant og take-away i "Det lille huset" fra 1820 i Sandefjord. Intime og hyggelige lokaler midt i sentrum. Restauranten serverer en dynamisk asiatisk og norsk meny.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom egentlig alt for seint, da vi kom bare minutter før de skulle stenge. Men det var ikke noe problem. Vi bestilte mat som for oss var ny, og den fikk vi kjapt, og det smakte nydelig! Herlig med nye smaker. Selv om vi kom seint følte vi ikke på noe stress for at vi skulle gjøre oss ferdig. Jeg må ha glutenfritt, null problem!

Mye mat for en liten penge, og besøket her beviser at man ikke trenger en stor og fancy restaurant for en god opplevelse.

Anbefales, og vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AnitaHammervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Takk for flott tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (282)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 282 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020

Var innom igjen på Norgesferien. Kom ca 20 min etter åpning, kun oss, deretter kom det flere og flere folk. Bestilte igjen husets spesial. Veldig god, men trakk ned litt da nudlene skulle vært sprøstekt og ikke myk. Var for mye saus som gjorde at maten ble "ødelagt" før den kom til bordet. Bestilte med scampi + tofu i tillegg, men fikk kun tofu. Måtte gi beskjed om det. Ellers gode priser. Kommer tilbake, håper nudlene er sprø neste gang.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Takk for tilbakemelding! Kjøkkenet er informert og vi skal forbedre oss. Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Maten var bra, men vi ventet altfor lenge. Tror vi ventet 20 min på regningen, og vi ble aldri spurt om mer drikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 678_yvindr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Takk for feedback! Vi er en liten restaurant med få ansatte. Juli ble en meget travel måned for oss med mange gjester og kapasitetsproblemer. Håper dere kommer tilbake så vi kan rette opp inntrykket!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Maten smakte bare Salt, sausene var tynne som vann, det kunne vært bedre.
Høy musikk er ikke så koselig i en spisested
Veldig bra service !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Z2371YSfernandoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Takk for feedback! Dine opplevelser på vår restaurant er rapportert til kjøkkenpersonalet. Håper du kommer tilbake så vi kan bevise at vi kan bedre. Vi hadde enormt press i juli med mange gjester og til tider kapasitetsproblemer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og fruen var her og kjøpte oss hver sin middagsrett.
Vi bestilte 2 forskjellige retter,og dei smakte begge veldig godt,litt for lite smak etter min gane,men kan være rettene skulle være slik,men jeg trodde at thailandsk mat hadde litt mer krydder.
Alt i alt en grei middags opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 36torb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TukTukThai Sandefjord, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i TukTukThai Sandefjord? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din