“Solide posjoner”

TukTukThai Sandefjord
Prisklasse: USD 3 - USD 29
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: TukTukThai Sandefjord. Restaurant og take-away i "Det lille huset" fra 1820 i Sandefjord. Intime og hyggelige lokaler midt i sentrum. Restauranten serverer en dynamisk asiatisk og norsk meny.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Med bakgrunn i toppnotering på trip så prøvde vi denne.
God mat og store posjoner.
Dårlige norsk kunnskaper hos betjeningen og kun Grans øl trakk litt ned.

1  Takk, Anders1Norway
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Takk for positiv feedback! Alle i betjeningen er fra Thailand og noen har begrenset norskkunnskap, men vi jobber med saken. Vi er en liten restaurant med få bord og hovedomsetningen er take away, derfor et begrenset øl og vinutvalg. Vi støtter vårt lokale bryggeri, Grans, men serverer også Singha øl som kommer fra Thailand. Velkommen tilbake!

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig thai mat. Litt trange lokaler og lang ventetid, men maten var verdt å vente på. God service! Kommer veldig gjerne tilbake

2  Takk, tonea710
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom egentlig alt for seint, da vi kom bare minutter før de skulle stenge. Men det var ikke noe problem. Vi bestilte mat som for oss var ny, og den fikk vi kjapt, og det smakte nydelig! Herlig med nye smaker. Selv om vi kom seint følte vi ikke på noe stress for at vi skulle gjøre oss ferdig. Jeg må ha glutenfritt, null problem!

Mye mat for en liten penge, og besøket her beviser at man ikke trenger en stor og fancy restaurant for en god opplevelse.

Anbefales, og vi kommer gjerne tilbake

Takk, AnitaHammervik
885inges, Eier på TukTukThai Sandefjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Takk for flott tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 25. juli 2020

Var innom igjen på Norgesferien. Kom ca 20 min etter åpning, kun oss, deretter kom det flere og flere folk. Bestilte igjen husets spesial. Veldig god, men trakk ned litt da nudlene skulle vært sprøstekt og ikke myk. Var for mye saus som gjorde at maten ble "ødelagt" før den kom til bordet. Bestilte med scampi + tofu i tillegg, men fikk kun tofu. Måtte gi beskjed om det. Ellers gode priser. Kommer tilbake, håper nudlene er sprø neste gang.

1  Takk, Vany90

Takk for tilbakemelding! Kjøkkenet er informert og vi skal forbedre oss. Velkommen tilbake!

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Maten var bra, men vi ventet altfor lenge. Tror vi ventet 20 min på regningen, og vi ble aldri spurt om mer drikke.

Takk, 678_yvindr

Takk for feedback! Vi er en liten restaurant med få ansatte. Juli ble en meget travel måned for oss med mange gjester og kapasitetsproblemer. Håper dere kommer tilbake så vi kan rette opp inntrykket!

Reisende som så på TukTukThai Sandefjord, så også på