“En skjult perle. Flott bakgård”
Anmeldelse av Iskrembaren

Iskrembaren
Vurdert som nr. 26 av 90 Restauranter i Sandefjord
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

En skjult perle.
Flott bakgård med amerikansk interiør. Masse deilig is og god kaffe. Verdt et besøk !

1  Takk, Michael H

Anmeldt 11. oktober 2019

På en fin sommerdag, er det en deilig bakgård der man sitter i sydeninspirerte omgivelser. Er det ikke sommertemperatur, sitter man inne i amerikanskinspirerte omgivelser. Begge deler er koselige. Det er veldig bra utvalg i is, og den er veldig god. Her kan man få alle varianter man kan tenke seg. Og kjempehyggelig personale.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Vivpriw
Anmeldt 12. april 2019

Et absolutt sted å besøke i sommervarmen. Veldig stilig innredet i gammel amerikansk stil, med sjarm. Fine uteplasser, men kunne godt ha hatt noe stor parasoller der, for sola kan bli veldig intens på enkelte av bordene.
Et lite minus er betjeningen på isbaren. De virket ikke særlig service minded i fjor når vi var der. Det gikk veldig tregt og vi så folk som gikk fordi det tok for lang tid. Unge jenter, tror mye går på for lite opplæring og mangel på rutine, så jeg tror de gjorde så godt de kunne. En annen ting også, jeg synes prisene på is er for dyrt! Jeg hadde gjerne gått ditt flere ganger på sommeren om prisene hadde vært litt mer moderate.

1  Takk, Frank J
Anmeldt 1. desember 2018

Kjempetrivelig retro iskrembar, i bakgården bakkaffebrenneriet, der du kan kjøpe enkle kaferetter. Begge del av samme butikkonsept.Godt besøkt, og veldig trivelig.

Takk, torskog
Anmeldt 30. september 2018

Her er det alltid hyggelig stemning for de yngste. Iskrem baren er innredet i kjent american style fra 50 årene. Utenfor er det en koselig liten bakgård hvo man kan sitte sjermet og kose seg med kaffe og is. Det serveres også noen enkle retter.

Takk, Celine A

Reisende som så på Iskrembaren, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Iskrembaren? Del dine erfaringer!