“Normal! 😊”

Bare Beppe kafé og litt til
Vurdert som nr. 21 av 90 Restauranter i Sandefjord
Beskrivelse: Koselig kafé i hjertet av Sandefjord sentrum. Tilbyr lunsjretter, smoothies, kaker og gjærbakst, der alt blir bakt på vårt eget kjøkken. All mat blir laget fra bunnen av med råvarer etter sesong. Vi bestreber oss i å kunne servere mat til alle - også de med intoleranse og allergier - så ikke nøl med å spør i kassa om hva vi kan tilby. Bare Beppe er opptatt av matsvinn, og det kan derfor virke noe tomt i disken siste timen før stengetid, men si ifra hva du ønsker, så ordner vi det meste. Har vi mat til overs på slutten av dagen, doneres denne til ulike organisasjoner i byen som trenger og setter pris på litt ekstra hygge i hverdagen - så vi kaster ingen mat.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Akkurat slik jeg liker en kafé, luftig lokale, sitter ikke som sild i tønne, ikke for dyr meny i forhold til de fleste andre kafeer i Sandefjord. Savnet en oversikt over hvilke tetyper de hadde, gode kanelboller.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Maiken J

Anmeldt 30. september 2018

Et koselig kafe’ besøk midt i sentrum av byen.
Romslig og lyse lokaler med et stort utvalg av ferske bakevarer og salater. Enkle bord også på utsiden hvis været skulle tillate det.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Celine A
Tone Mette E, Eier på Bare Beppe kafé og litt til, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig omtale 🌟

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Stedet bare tydelig preg av sommervikarer. Lite utvalg på menyen, spesielt da det meste var utsolgt ved 14 tiden. Det som kom på bordet smakte helt ok. Hyggelig at de kom med litt ekstra da de helt hadde glemt oss.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, UnniLL
Tone Mette E, Daglig leder på Bare Beppe kafé og litt til, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2018

Her er alle mann på jobb idag, og beklager inntrykket ditt. Jentene har løpt i hele dag, og handelensdag er en sånn dag som vi desverre blir hengende litt etter når køen er konstant fra kl 11.00. Håper du alikevel fikk en fin opplevelse 🌟

Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Stoppet innom her for en liten matbit + noe å drikke.

Utrolig skuffende at det ikke er ølservering ute, så da ble det en cola.

Jeg tok et horn m/ost og skinke. Kjipt å betale 90 spenn for ferdigskivet, halvsvett norwegia og litt kokt skinke...

Kona valgte en salat, noe som i utgangspunktet var problemfritt.

Upersonlig, lite innbydende betjening gjør at det blir ikke her jeg stopper innom neste gang...

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Eirik C
Tone Mette E, Daglig leder på Bare Beppe kafé og litt til, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2018

Så leit å høre at du ikke var fornøyd. Til orientering så har vi kun sjenkebevilling inne, da det vil koste oss altfor mye å ha bevilling ute i forhold til kvadratmeterpris på uteserveringen kontra antall alkoholenheter vi selger ila sommersesongen.

Anmeldt 28. mai 2018

En god kaffe latte og en super sjokoladekake smakte godt i en innlagt pause midt på dagen 17.mai. Perfekt beliggenhet og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Tore62
Tone Mette E, Daglig leder på Bare Beppe kafé og litt til, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2018

Tusen takk for besøket og hyggelig tilbakemelding!

Reisende som så på Bare Beppe kafé og litt til, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Bare Beppe kafé og litt til? Del dine erfaringer!