Tradisjonell britisk pub.

Anmeldt 10. juli 2018
stenes2018
Sandefjord, Norge

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

De har veldig gode drinker her og liker spesielt at man kan bestille fra mobil nå. Da ser man hele utvalget. Minus er at biljardbordet aldri er ledig (kunne ønske det gikk an å reservere tid) og at det er ganske høye priser på drinkene. Det er også mange folk der og smittevernsreglene er ikke bra. Flere satt oppi (og oppå) hverandre og mange mennesker på hvert bord. Kommer derfor ikke tilbake før det er mer kontrollert.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Simabo
Anmeldt 16. november 2019

Vaktene på utestede stenger deg ute fra utestedet. Opplevde og bli dyttet av utvakt deretter og bli kastet ut fra stedet. Vakten dytter får så og si at man er for full. Herske teknikk

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, martingW8350SE
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

På vår By runde i Sandefjord, så kom vi over denne britiske puben. Med fotball skjermer og flere ølsorter på fat. Det kan jeg like. Så en liten gammel dansk. Da ble vi her en times tid.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Dag S
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Ett sted mann må besøke av uteliv o Sandefjord. Absolutt værdt å ta turen til for å ta noe kjøilig og drikke. Flott sted.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, stenes2018
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Etter middag skulle vi sette oss et sted. Var fortsatt tidlig på kvelden og varmt. Satte oss på James Clark for å ta en kald øl. Hyggelig uteplass men blei fort fylt opp med yngre mennesker og støy. Vi gikk da dette ble for mye for oss. Sikkert fint for den yngre garde, men ikke for de som ønsker en rolig kosekveld på byen. Da ville jeg valgt en roligere plass. Prisene var heller ikke av de laveste.

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, Vigdis M