“God mat og store porsjoner”

Hong Kong House Lee Chak Man
Vurdert som nr. 49 av 89 Restauranter i Sandefjord
Anmeldt 23. mars 2024

God mat og STORE porsjoner.
Hyggelig betjening. God service
Vi - en familie på fem - ankom sent, men de holdt kjøkkenet åpent ekstra lenge for oss.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Søgni G

Anmeldt 20. august 2023 via mobile enheter

Vi bestilte 10a, T06, 12 og 03.
Dette var vårt første bestilling, take away.
Frister ikke til gjentagelse desverre. Suppen var slimete,alt for tykk. Thai retten var som suppe og lite smak. 10a/sichuan kam kon pot var også tam og lite smak. Beste i dette måltidet var frityrstekt wonton med sursøt saus, dette er vannskelig og kunne gjøre noe feil med. Finnes langt bedre restauranter i Sandefjord enn dette.

Dato for besøk: august 2023
Takk, 689olel
Anmeldt 7. april 2023

Bestillte en chicken Satay, vilket det ikke var. Det smakade ikke noe og var ikke gott. Dårlig service, dette blev förste og siste gang.

Dato for besøk: april 2023
Takk, None365
Anmeldt 30. november 2022 via mobile enheter

Maten er veldig god, men hadde dårlig opplevelse med servitører som rista på hodet når vi kom og sa flere ganger «å nei å nei». Dårlig velkomst vi følte oss ikke veldig ønsket. Ventet veldig lenge på maten - og en telefon som ringte og ringte i over 1 time uten at de som jobba der skrudde av/tok telefonen. Kaotisk og rar opplevelse.

Dato for besøk: november 2022
Takk, B6364TNchristined
Anmeldt 27. mars 2022

Har bodd i Sandefjord i 7 år, aldri vært innom denne restauranten. Fikk et tips om å prøve de. Da tok vi sjansen og det angrer vi ikke på. Fantastisk god mat og MYE mat. En porsjon var egentlig nok til to. Og prisene var veldig bra også. Dette blir nok favorittsted for oss. Anbefales å prøve denne perlen av en kinarestaurant.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Skoglund-Mathisen

Reisende som så på Hong Kong House Lee Chak Man, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Hong Kong House Lee Chak Man? Del dine erfaringer!