“Koselig sted og god mat”
Anmeldelse av Beist Burger & Bar

Beist Burger & Bar
Vurdert som nr. 7 av 90 Restauranter i Sandefjord
Anmeldt 22. desember 2018

Var på tide å besøke her også og det ble ikke en skuffende opplevelse.

Bestilte en Beefy BBQ, 180, gram høyrygg med BBQ-marinert Pulled Pork, smoked cheddar, roasted garlic aioli, ruccula, sylta agurk.
Burgeren var perfekt stekt og med Pulled porken satte det smaksløkene i gang.

Selve stedet har store vinduer som gjør det mørke interiøret veldig koselig.
Hyggelige ansatte som tar deg godt imot.

Et godt tips: er å spise her i lunsjen, blir litt billigere ;)

Takk, willtellya

Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Veldig god burger, men ganske liten. Hadde løkringer, pommes og coleslaw som tilbehør. Løkringene anbefales ikke, altfor mye frityr! De på bordet vedsiden av leverte de tilbake.

Alt i alt veldig god burger, ikke så godt tilbehør.

Hjemmelagd lemonade og iste er pluss, veldig gode! Hyggelig betjening og fint lokale :)

1  Takk, 16signej
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Middag med kollegaer. Er ren burgersjappe med burgere og 2 salater på menyen. Også mye tilbehør du kan bestille. Burger er god å smaker hjemmelaget. Alle som satt rundt meg var fornøyde. Lite folk når vi var der midt i uken.

Takk, WillyA713
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde reservert bord på forhånd, men var ikke klart ved ankomst. Etterhvert fikk vi bord og mat. Servitøren stresset hele tiden med å rydde opp bordet, og i det en av oss tok den siste biten av burgeren, spurte hun om vi kunne bytte bord før vi bestilte noe mer. Vi byttet defor bord, og bestilte mer fries. Midt i måltidet kommer servitøren og spør om vi kan betale, og dra snart, selvom jeg fortsatt holder på å spise! Aldri vært borti dårligere service!
Når en har reservert bord på forhånd forventes det at en skal få spise ferdig, og ikke bli jaget fa bord til bord, og ut av restauranten!!! Kommer aldri tilbake!

5  Takk, Charlotte K
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig sted. God mat, men vanvittig små burgere. Kjempesmå. Ut over det: hyggelig innredet, hyggelig betjening. Men noe rot med bordbestilling skjer hver gang

Takk, Geno65

Reisende som så på Beist Burger & Bar, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Beist Burger & Bar? Del dine erfaringer!