Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Lunsjbuffé

På tur med kona, hadde en fin tur over fjorden og den siste buffén før det ble stengt grunnet... les mer

Anmeldt 16. mars 2020
LarsEdvin71
,
Halden, Norge
via mobile enheter
Dagstur

Reiste med Color hybrid, en miljøvennlig og bekvem ferge. Fine restauranter og utmerket taxfree... les mer

Anmeldt 7. januar 2020
lillelucky
,
Ski, Norge
via mobile enheter
Les alle 40 anmeldelsene
  
Anmeldelser (40)
Filtrer anmeldelser
40 resultater
Vurdering fra reisende
15
14
5
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
14
5
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 40 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Reist 2 gngr i sommer og skjønner nå at de fleste som jobber på båten ønsker seg en annen jobb. Uinteressert og irritert betjening i kafeteria. Redusert kvalitet og mye tomme fat i buffeten.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, L5310AOmonicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018

God plass til bilen, men bestilte større plass for bil og det var verdt de 150kr.
Frokostbuffet er alltid godt, mye utvalg.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, tonjewor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2018

Formiddagsbuffet kl.10.00 og middagsbuffet kl.17.00 på returreisen. Meget smaksfulle måltider med et variert utvalg retter for enhver smak. Og i tillegg er det flere desserter å velge i .Og drikke er inklusivt. Man spiser lett litt for mye, men det må man unne seg av og til. Og de mange gode tilbud i taxfreebutikken og matbutikken setter "kronen på verket". Grillmat for flere dager ble kjøpt inn sammen med drikke dertil.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Tore62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018

2 godt voksne ferjer som går mellom Sandefjord og Strømstad. En måte som sparer oss fra Sørlandskysten ca 3 timer kjøring sammenlignet med å kjøre rundt Oslo, men ferja tar 2,5 timer på overfarten.
Ferjene er trange og litt stressende på dager med mye mennesker, og bildekkene blir trange da, men ellers en grei og rolig overfart.

Ved bestilling vil color line ha deg til å bestille buffet og man får nesten inntrykk av at en må det for å få sitte.
Men det er masse andre sitteplasser med både slike flystoler og en stor vanlig kafe og små kiosker.
Buffet er ganske rikholdig med mest vanlige retter. Man blir god og mett. Det er og kafe med kafemeny.
Taxfree som fort blir trang med mye folk, men også egen for klær og mat.
Hyggelig betjening og absolutt ett godt alternativ. Aktiviteter for barn i ferier ol.
Fjordline går samme rute med sine skip.
Kaia i Sandefjord er trang ved mange biler.

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Knut P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2017

Vanskelig å finne sitteplasser ! Maten i kafeen var under pari samt burger ble ikke servert med ønsket tilbehør. Umulig å få med seg varene . Måtte gå mot strømmen for å hente resten. Totalt stopp.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Reidar0504
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser