Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kyllingkebabtallerken”
Anmeldelse av Pizzavera Sandefjord

Pizzavera Sandefjord
Vurdert som nr. 52 av 59 Restauranter i Sandefjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2020

Under gjennomsnittet god kyllingkebabtallerken servert med lunkent vann.

Pommes frites og salat var helt greit, men kyllingkjøttet var godt under gjennomsnittet av det jeg har vært borti. Det virket som pulled ckicken eller kyllingsalatkjøtt som var blandet sammen med litt kebabkrydder. Den beste kyllingkebaben synes jeg er den med kyllingfilet i biter som er marinert i krydder og olje. Kebabdressingen var heller ikke noe spesiell. Kjedelig er vel et ord man kan bruke.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Skraatak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 6 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Den mest forferdelige kebaben jeg har spist. Bestilte kebab i pita medium sterk. Jeg fikk en kald kebab stappfull av isberg salat og litt kjøtt innimellom fullstendig nedsauset av hvit dressing som smakte av eddik. Jeg har aldri sett noen matrett med den mengde dressing. Det fantes ingen løk,ingen mais, ikke noe annet enn dressing som tøyt og isbergsalat med innslag av kjøtt. Skal aldri bestille mat der igjen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kaia A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020

Prøv bekledd kylling, eller kotelett eller pinnepølse. !
Her er det hemmelig oppskrift på bekledningen (Sprøtt og godt utenpå disse).
Herlig med det sprø utenpå. Spises enten enkelt, eller med tilbehør. På stedet kan du bestille og nyte tallerkenrett med disse . Da med frites og salat.
Bestill med bearnaisesaus!!
Himmelsk!!!!

Ta med hjemservice er nydelig.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Tor Edvard L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2019 via mobile enheter

Var spent på nyåpningen på Framnes og hadde egentlig sett frem til dette ettersom vi bor på Vesterøya. Og for å starte med det positive - flotte lokaler, som fremstår mer mot restaurantstandard enn gatekjøkken.

Men så var det maten da. Vi bestilte kebab salat (ekte kebabkjøtt), med et stykke pitabrød til 170,- inkl drikke. Dette smakte virkelig ikke bra, dette med unntak av pitabrødet.

Sett opp mot pris hadde vi forventet noe mer spennende enn en haug isbergsalat med litt mais og noen skiver tomat. Hva med å friske det hele opp med frisk paprika, rødløk, jalapeños el.l?

Kjøttet var knusk tørt og den hvite sausen smakte veldig eddik.

Kom inn sulten og vi gikk dessverre sultne da vi rett og slett ikke klarte å svelge ned.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, larsjorgenH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Her er det et lokale som det er mulig å leie nære sentrum. Rent å pent lokale som det sikkert er plass til over 70 personer med en sende. Har et lite kjøkken. Er vel egentlig en gammel husmannsplass.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Eilef C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzavera Sandefjord, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 
Sandefjord, Sandefjord kommune
Sandefjord, Sandefjord kommune
 

Har du vært i Pizzavera Sandefjord? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din