Fin pizza plass, men litt for dyrt for lite mat. Hyggelig betjening og fin beliggenhet. Pizzaen var god!
31–35 av 174 anmeldelser
Stakk innom her ved en tilfeldighet i jakt etter glutenfri pizza. Vi fikk bord med fin utsikt over havna, betjeningen var trivelig og effektiv, pizzaen kom på et blunk. Godt utvalg på menyen, og maten vi fikk var veldig god, både glutenfri og vanlig. Det som gjør at det ikke ble toppscore var litt høyt prisnivå, spesielt når man må ha glutenfritt.
Ligger fint til på bryggen og lokalet er hyggelig.De satser på pizza og har masse varianter for hvite og røde.Pizza var god, men ikke helt i toppklasse.Prisen er i overkant ift andre som har pizza som spesialitet.Service rask med pizza,men litt treg på dessert og regning.Helt ok opplevelse alt i alt.
Super mat og kjempekoselig betjening!
Passet på at barna fikk mat og drikke før de voksne!
Betjeningen holdt alltid et øye med bordet!
Meget bra innsats av personale til å møte oss.
Bra mat og når vi trengte litt mer innspilĺ fikk vi alt å vite. På gjensyn !!