“Nydelig pizza, elendig service!”
Anmeldelse av Pir4

Pir4
Vurdert som nr. 6 av 90 Restauranter i Sandefjord
Kjøkken: Japansk
Beskrivelse: Pir4 serverer deg en uformell stemning i nye lune, lyse og moderne lokaler ved sjøen. Kom som du er. Vi lover deg en hyggelig atmosfære, ekte vedfyrt italienskpizza og utsøkte viner, som du fint kan dele med andre, eller nyte alene.
Anmeldt 19. august 2020

Flott beliggenhet, rent og ryddig. Pizzaen smakte nydelig, men mengde i forhold til pris sto ikke i stil. Servitøren så ut og oppførte seg som hun hatet jobben sin og at vi helst burde gått et annet sted! Brusen var uten antydning til kullsyre (4 glass brus uten), pizzaen burde vært vesentlig varmere. Det var langt ifra fullt så service osv. burde vært vesentlig bedre. Servitøren sa også på en særs usjarmerende måte "fint om en kan betale og dere vippse hverandre ,det er enklest for meg" Var fristet til å si nei!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Mathilde A

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Starte med det positive, varna var fornøyd med pizzaene.
Ellers var det lite å skrive hjem om, voksen pizza stod ikke i forhold til prisen. Servicen var rett og slett elendig, ikke en som smilte eller la noe ære i jobben. Bestilte 0,5 Carlsberg, den var helt død, gikk for å klage og den svenske jenta som hadde servert den, tok frem et sugerør og eørte rundt i ølen... da kom det litt bobler, hun sa ikke et ord, så bare dumt på meg( blir bobler i vann også om man rører rundt!)
Da jeg tok ølen og gikk tilbake til bordet sa hun, vi skiftet gassen denne morgningen. Da jeg nesten var tilbake ved bordet ropte hun, men du kan få to nye. Aldri mer Pir4, styr unna, overpriset og elendig service.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 500eirikn
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fin pizza plass, men litt for dyrt for lite mat. Hyggelig betjening og fin beliggenhet. Pizzaen var god!

2  Takk, Anders D
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Stakk innom her ved en tilfeldighet i jakt etter glutenfri pizza. Vi fikk bord med fin utsikt over havna, betjeningen var trivelig og effektiv, pizzaen kom på et blunk. Godt utvalg på menyen, og maten vi fikk var veldig god, både glutenfri og vanlig. Det som gjør at det ikke ble toppscore var litt høyt prisnivå, spesielt når man må ha glutenfritt.

Takk, AnitaHammervik
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Ligger fint til på bryggen og lokalet er hyggelig.De satser på pizza og har masse varianter for hvite og røde.Pizza var god, men ikke helt i toppklasse.Prisen er i overkant ift andre som har pizza som spesialitet.Service rask med pizza,men litt treg på dessert og regning.Helt ok opplevelse alt i alt.

3  Takk, Aramne

Reisende som så på Pir4, så også på

Sandefjord, Sandefjord kommune

Har du vært i Pir4? Del dine erfaringer!